به گزارش خبرنگار مهر، شجاع الدین بازرگانی ظهر چهارشنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیر کل بازرگانی مازندران در ساری افزود: به عنوان نمونه میزان واردات مرکبات کمتر از 452 هزار تن بوده است.
معاون وزیر بازرگانی با بیان اینکه در سه سال فعالیت دولت نهم هزار و 52 هزار تن صادرات سیب و مرکبات صورت گرفته است، اظهار داشت: میزان واردات انواع محصول مرکبات در طول سه ساله دولت نهم 178 میلیون دلار بوده و می توان اذعان داشت که میزان واردات انواع محصولات در این دولت به مراتب کمتر از سایر دولتها بوده است.
وی همچنین خاطرنشان کرد: 30 درصد ضایعات در میوه و مرکبات وجود دارد که برای کاهش این میزان باید برنامه ریزی کرد.
بازرگانی با بیان اینکه افزایش تقاضا در ارقام پرمحصول و سبد پرمصرف خانوار نظیر برنج و غلات در جامعه محسوس است، یادآور شد: افزایش تقاضای بازار برای اقلام غذایی افول یافته است و سبب شد تا کالاها در دست تولید کننده بماند.
گشایش 400 نمایشگاه بهاره در سراسر کشور
بازرگانی در ادامه از گشایش 400 نمایشگاه بهاره در سراسر کشور خبر داد و اظهار داشت: از دو هفته آینده و به مناسبت نوروز 88 ، نمایشگاه های عرضه مستقیم کالاهای بهاره به ظرفیت 400 نمایشگاه در سراسر کشور آغاز به کار خواهند کرد.
وی افزود: در مازندران نیز کشاورزان و باغداران می توانند با عرضه محصولات خود در این نمایشگاه اقدام به عرضه و فروش مستقیم و بدون واسطه محصولات خود کنند.
بازرگانی خاطر نشان کرد: صادرات محصولات باغی و زراعی در مازندران باید افزایش یابد.
معاون وزیر بازرگانی با اشاره به اینکه مردم اکنون تحت تاثیر استراتژی کاهش قیمت جهانی قرار گرفته اند، تصریح کرد: کاهش اثرات قیمت جهانی بر کشور با سرعت صورت نمی گیرد.
در پایان این مراسم عباسعلی وفائی نژاد به عنوان رئیس جدید سازمان بازرگانی مازندران معرفی و قنبر رهی، رئیس سابق این سازمان به افتخار بازنشستگی نائل آمد.
نظر شما