به گزارش خبرنگار مهر در کرج، در سومین کنگره عاشورا پژوهی و اولین جلسه توجیهی دانش آموزان دختر عمره گزار سال جاری که صبح امروز در کانون امام علی (ع) آموزش و پرورش ناحیه 1 کرج برگزار شد، مدیر دانش آموزی شهرستانهای استان تهران بر اهمیت تربیت دانش آموزان و تاکید قرآن بر تربیت صحیح فرزندان اشاره کرد و اظهار داشت: دانش آموزانی که به عمره دانش آموزی مشرف می شوند باید جز کسانی باشند که همواره الگوهای قرآن، امام و شهدا را در پیش گرفتند.
سید احمد موسوی افزود: اهمیت حجاب در میان دانش آموزان دختر عمره گزار باید بیشتر باشد زیرا این دانش آموزان سفیران جمهوری اسلامی ایران در کشور عربستان هستند.
این مسئول خاطرنشان کرد: دشمنان در صدد هستند که حجاب دختران و زنان ایرانی و این نعمت را از آنها دور کنند که با حمایتهای رهبر معظم انقلاب تمامی توطئه های آنان در تمامی زمینه ها خنثی شده است و دختران و زنان ملت ما روز به روز به مسئله حفط حجاب و عفاف بیش از گذشته اهمیت می دهند.
مدیر دانش آموزی شهرستانهای استان تهران ادامه داد: 290 دانش آموزان دختر عمره گذار نواحی 1، 3 و 4 شهرستان کرج، طالقان، اشتهارد و نظرآباد در قالب دو کاروان 145 نفره 17 اسفند ماه جاری به این سفر معنوی مشرف می شوند.
این مسئول متذکر شد: همچنین در شش فروردین ماه سال آینده یک کاروان 125 نفره عمره گذاران دختر و یک کاروان 125 نفره در 12 فروردین سال 88 به این سفر معنوی اعزام می شوند.
همچنین در این مراسم رئیس اداره فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه شهرستانهای استان تهران با ارائه گزارشی از روند برگزاری کنگره عاشورا پژوهی در استان تهران عنوان کرد: سه سال است که در سازمان اوقاف و امور خیریه استان تهران در سطح شهرستانها این کنگره برگزار می شود که طی برگزاری این کنگره اندیشمندان و پژوهشگران در حوزه های مختلف اقدام به پژوهش می کنند و زوایای موضوعات مطرح شده را بررسی می کنند، در پایان پس از ارزیابی برترین آثار به صورت کتاب منتشر می شود.
محمدمهدی حاتمی یادآور شد: این کنگره امسال در سه حوزه دانش آموزی، دانشجویی و تخصصی در سطح شهرستانهای استان تهران در حال برگزاری می باشد و در بخش دانش آموزی از کلیه دبیرستانهای استان مقاله ارسال شده است.
در این مراسم روسای سازمان دانش آموزی تمامی مناطق مذکور حضور داشتند.
کرج - خبرگزاری مهر: دانش آموزان دختر عمره گزار نواحی 1، 3 و 4 شهرستان کرج، طالقان، اشتهارد و نظرآباد به همراه اولیا خود در آستانه اعزام به حج دانش آموزی در اولین جلسه توجیهی سفر معنوی عمره شرکت کردند.
کد خبر 836660
نظر شما