پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ اسفند ۱۳۸۷، ۱۲:۳۸

یک میلیون جلد کتاب در نمایشگاه کتاب کودک و نوجوان تالش عرضه شد

یک میلیون جلد کتاب در نمایشگاه کتاب کودک و نوجوان تالش عرضه شد

رشت - خبرگزاری مهر: در نمایشگاه بزرگ کتاب کودک و نوجوان شهرستان تالش افزون بر یک میلیون جلد کتاب و 500 هزار لوح فشرده در معرض نمایش گذاشته شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در تالش، این نمایشگاه که از امروز به مدت هشت روز در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان تالش دایر شده کتابهایی با عناوین آداب تعلیم و تربیت، جایگاه کودک و نوجوان در دین اسلام، مداحی و همچنین نرم افزارهای قرآنی با 15درصد تخفیف در معرض دید عموم قرار گرفته است.

همچنین امروز 25 اثر نقاشی و طراحی از دو هنرمند جوان لاهیجی در گالری ترنج اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان به نمایش درآمده است.

این آثار متعلق به "علی حکمی" و " آذرخش مهجوری" است که تا چهارم اسفند ماه جاری صبح و عصر به روی علاقمندان دراین نمایشگاه گشوده خواهد بود.

"علی حکمی" متولد 1370 دانشجوی رشته گرافیک و "آذرخش مهجوری" متولد 1368 است که به صورت تجربی به نقاشی و طراحی می پردازد.

این نمایشگاه اولین تجربه این دو هنرمند جوان است که در لاهیجان برپا شده است.

کد خبر 836702

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha