پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳ اسفند ۱۳۸۷، ۹:۲۳

"آخرین سرقت" مظفری جلوی دوربین می‌رود

"آخرین سرقت" مظفری جلوی دوربین می‌رود

فیلم تلویزیونی "آخرین سرقت" به کارگردانی آرش قادری و تهیه‌کنندگی مجید مظفری به زودی مقابل دوربین می‌رود.

مظفری درباره این پروژه تلویزیونی به خبرنگار مهر گفت: فیلمنامه "آخرین سرقت" را قادری نوشته و این فیلم تجربه‌ای مشابه با "شاه‌کلید" است. بررسی نکات منفی موجود در جامعه از نگاه مثبت و منظری تازه را پیش از این در "شاه‌کلید" تجربه کرده بودیم.

وی ادامه داد: در آن کار کسی که قفل ماشین را باز می‌کرد به جای سرقت از این قابلیت خود استفاده‌ مفید کرد و این رویکرد در "آخرین سرقت" نیز مشاهده می‌شود.

مظفری درباره موضوع "آخرین سرقت" گفت: فیلم به ماجرای یک گروه می‌پردازد که تصمیم می‌گیرند دسته جمعی برای سرقت راهی مکانی شوند، اما ترجیح می‌دهند این کار را انجام ندهند و سراغ کاسبی بروند.

به گفته مظفری پیش‌تولید کار انجام شده و در صورت فراهم شدن بودجه این فیلم تلویزیونی که برای شبکه یک تولید می‌شود پیش از نوروز مقابل دوربین خواهد رفت.

کد خبر 837101

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha