پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ اسفند ۱۳۸۷، ۱۴:۴۹

امام جمعه موقت بجنورد:

وفادارن نظام با هم متحدند

بجنورد - خبرگزاری مهر: امام جمعه موقت بجنورد گفت: وفاداران نظام جمهوری اسلامی اگر چه در دیدگاههای سیاسی با یکدیگر اختلاف دارند، ولی در اصول و ارزشهای اسلامی با هم اختلافی ندارند.

به گزارش خبرنگار مهر در بجنورد، حجت الاسلام علی اکبر اسحاق زاده در آیین نماز جمعه بجنورد افزود: دشمنان ما به دنبال ایجاد اختلاف در بین نیروهای انقلاب اسلامی و ضربه زدن به نظام از این طریق هستند.

وی خاطرنشان کرد: این در حالیست که اختلاف موجود در بین نیروهای انقلاب اسلامی و وفادار به نظام جمهوری اسلامی اختلاف در دیدگاههای سیاسی است و همه ما در اصول و ارزشهای اسلامی ابا یکدیگر متحد هستیم.

وی بیان کرد: اگر دشمنان چشمداشتی به مرزهای ما و نظام جمهوری اسلامی داشته باشند، تمام نیروهای پایبند به نظام جمهوری اسلامی علی رغم اختلاف سیاسی با هم متحد می شوند و این از ویژگی مهم نظام جمهوری اسلامی است.

امام جمعه موقت اضافه کرد: دشمنان ما از طریق ایجاد اختلاف برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی مایوس شدند و راه خود را عوض کرده و با شبیهه خون فرهنگی به دنبال ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی هستند.

حجت الاسلام اسحاق زاده افزود: دشمنان می خواهند با استهاله کردن اعتقادات دینی مردم نسبت به نظام جمهوری اسلامی بر کشورمان ضربه بزنند و با اتحادی که بین نیروهای انقلاب حوزه و دانشگاه وجود دارد به اهداف خود نخواهند رسید.

وی اظهار داشت: مردم ما با شرکت گسترده در راهپیمایی 22 بهمن در سی امین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نشان دادند که همچنان از آرمانهای نظام جمهوری اسلامی دفاع می کنند و از دستاوردهای نظام دفاع خواهند کرد.

کد خبر 837123

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha