حسن امیری بختیار در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز افزود: برای انجام این سه پروژه مهم که به صورت مشترک میان پیمانکاران ایرانی و شرکای خارجی آنان انجام می شود، 80 میلیون دلار اعتبار تخصیص یافته است.
امیری بختیار با اشاره به پروژه لرزه نگاری میدان زیلایی ادامه داد: عملیات اجرایی این پروژه مهم حداکثر تا اردیبهشت سال آینده به پایان می رسد، برای انجام این پروژه 25 میلیون دلار هزینه شده است.
وی اظهار داشت: برای انجام پروژه لرزه نگاری میدان رامشیر (دومین پروژه مهم لرزه نگاری سه بعدی) 12 میلیون دلار و برای اجرای سومین پروژه که در میدان های بی بی حکیمه، کیلور کریم و سیاهمکان اجرا می شود، 37 میلیون دلار اعتبار تخصیص یافته است.
امیری بختیار با اشاره به انجام طرحهای مطالعاتی در حوزه زمین شناسی نفت در مناطق نفت خیز جنوب یادآور شد: سالانه چهار طرح مطالعاتی منظور مطالعه جامع مخازن و میدان های با همکاری معاونت مهندسی نفت این شرکت انجام می شود که این طرحها با توجه به اولویت و اهمیت برداشت صیانتی از میدان ها و مخازن نفتی در توسعه صنعت نفت کشور اثرگذار است.
وی اظهار داشت: 52 میدان فعال نفتی با 73 مخزن در مناطق نفت خیز جنوب قرار دارد، با توجه به پتانسیل های نیروی انسانی موجود در شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب تمام امور مطالعاتی و تشریح مخازن در ابعاد مختلف زمین شناسی به وسیله نیروی انسانی این شرکت انجام می شود.
امیری بختیار ادامه داد: سالانه حدود 80 چاه توسعه ای در مناطق نفت خیز جنوب حفاری می شود که اجرای این مهم با استفاده از اطلاعات و نقشه های تهیه و تدوین شده از سوی کارشناسان و متخصصان زمین شناسی این شرکت انجام می شود.
نظر شما