پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۴ اسفند ۱۳۸۷، ۸:۵۰

نوریان:

190 ایستگاه هواشناسی کشور تمام هوشمند است

190 ایستگاه هواشناسی کشور تمام هوشمند است

گرگان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: از حدود 390 ایستگاه هواشناسی فعال در کشور 190 ایستگاه صددرصد هوشمند هستند.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، علیمحمد نوریان شنبه شب در جلسه ستاد حوادث غیرمترقبه در استانداری گلستان افزود: با امکانات موجود، پیش بینی های طولانی مدت حدود 70 درصد و پیش بینی های کوتاه مدت هواشناسی 97 درصد صحت دارد.

وی اظهار داشت: اکنون از حدود هفت هزار نقطه، اطلاعات هواشناسی اخذ می شود و برای حفاظت از جان و مال مردم باید آسیبها را کاهش داد.

وی خاطرنشان کرد: سه عامل دولت، دانشگاه و صنعت در ظرفیت سازی نقش دارند که در کشورهای پیشرفته این سه عامل در هم تنیده و باهم ارتباط تنگاتنگی دارند ولی در کشور ما این سه عامل از هم جدا هستند.

به گفته نوریان، هواشناسی در کشور بسته به نوع پیشرفت متفاوت است و هر 10 میلیون ریال سرمایه گذاری در این بخش بین 50 تا 100 میلیون ریال نتیجه دارد.

رئیس سازمان هواشناسی کشور بیان داشت: پایه گذار ستاد حوادث غیرمترقبه این سازمان بوده و ما اولین سازمانی بودیم که استراتژی پلن را ترسیم کردیم.

وی یادآور شد: برای دستیابی به نتیجه مطلوب توصیه می شود تا در کشور سازمانهای واسطه یا RD ایجاد شود.

وی با بیان اینکه این سازمان تا سال 1360 فقط برای هوانوردی ارائه خدمات می داد، افزود: اکنون در همه مباحث فعالیت دارد.

رئیس سازمان هواشناسی کشور بیان داشت: نمودار جهانی نشان می دهد که رخداد بلای طبیعی از نظر شدت بیشترشده است.

کد خبر 837981

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha