پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۴ اسفند ۱۳۸۷، ۱۲:۰۵

وزیر ارشاد:

از نوآوری‌ها در جشنواره شعر فجر استقبال می‌کنیم

از نوآوری‌ها در جشنواره شعر فجر استقبال می‌کنیم

محمدحسین صفار هرندی با بیان اینکه جشنواره شعر فجر هنوز با کمال مطلوب فاصله دارد گفت: برای تحقق این امر باید برنامه‌های بهتر داشته باشیم. به همین دلیل همواره از نوآوری‌ها استقبال می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن بیان این مطلب برگزاری جشنواره شعر فجر را موفق ارزیابی کرد و گفت: با وجود همه پیشرفت‌هایی که در برگزاری جشنواره شعر فجر داشتیم اما هنوز با کمال مطلوب فاصله داریم، برای تحقق این امر باید برنامه‌های بیشتری و بهتری داشته باشیم به همین دلیل همواره از نوآوری‌ها استقبال می‌کنیم.

وی افزود: جای خالی جشنواره شعر فجر در کنار سایر جشنواره‌ها همواره احساس می‌شد و من امروز خدا را شاکرم که توفیق پر کردن این خلاء توسط دوستان و همکاران فراهم شد. در حقیقت مهمتر از همه خود اهالی شعرند که از این جشنواره حمایت کرده و ظرف سه سال آن را چنان پیش بردند که به خوبی توانست جای خود را در میان جشنواره‌های دیگر باز کند.

صفار هرندی با بیان اینکه تاکنون پیام انقلاب از طریق معبرهای مختلف به گوش جهانیان رسیده گفت: حقیقتاً انقلاب و پیام آن به خوبی منتقل شده و بر دل‌ها قرار گرفته است. در همین راستا شاعران انقلاب تاکنون قدم‌های بزرگی برای بازتاب  آرمان‌های امام و انقلاب برداشته‌اند و این انقلاب بزرگ بخشی از توسعه خود را مدیون شعر شاعرن به ویژه شاعران نسل جدید است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: زبان شعر چون زبان احساس، دل و لطیف‌ترین زبان‌هاست، مناسب‌ترین زبان برای پیام نهفته در انقلاب است بنابراین برای اشاعه و ترویج فرهنگ انقلاب باید اهتمام ویژه‌ای به آن داشته باشیم.

وی در ادامه با اشاره به بخش بین‌المللی جشنواره شعر فجر، تصریح کرد: در بخش بین‌الملل شاعرانی از کشورهای همسایه به ویژه کشورهایی که زبان فارسی در آن‌ها دارای ارج و قرب و پیشینه و سابقه طولانی است، حضور دارند، اما  امیدواریم در دوره‌های بعد در بخش بین‌المللی شاهد رقابت میان شاعرانی ایرانی امروز و شاعرانی که در ایران تمدنی پیشین، یعنی ایران فرهنگی بودند، برگزار کنیم اگر این اتفاق بیافتد، بهتر می توان عنوان بین‌الملل را به آن اطلاق کرد.

صفارهرندی در پایان گفت: بنابراین لازم است بخش‌های داخلی و خارجی جشنواره را بیشتر توسعه دهیم، و شاعرانی را که در بیرون از مرزهای ما هستند و اشعارشان از غنای بیشتری برخوردار است، شناسایی و معرفی کنیم.

مراسم اختتامیه سومین جشنواره بین المللی شعر فجر 10 اسفند ماه سال جاری در تالار وحدت تهران برگزار می‌شود.

کد خبر 838212

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha