پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ اسفند ۱۳۸۷، ۱۲:۴۸

پرسپولیس با رجب زاده مذاکره نکرده است/ مهاجم خارجی این هفته معرفی می شود

پرسپولیس با رجب زاده مذاکره نکرده است/ مهاجم خارجی این هفته معرفی می شود

در حالی که شایعه مذاکره مهدی رجب زاده با باشگاه پرسپولیس مطرح شده، عباس انصاری فرد با رد این شایعه اولویت اول سرخپوشان را جذب یک مهاجم خارجی عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، جدایی مهدی رجب زاده از تیم الظفره امارات، شایعه حضور این بازیکن در تیم‌های لیگ برتری به ویژه پرسپولیس تهران را مطرح کرد.

عباس انصاری فرد، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در این خصوص به خبرنگار مهر، گفت: هیچ مذاکره ای با مهدی رجب زاده نداشته‌ایم و قصد جذب او را نداریم. با توجه به نیاز تیم در خط حمله به یک مهاجم گلزن نیازمندیم اما سعی می کنیم نیاز خود را با استخدام یک مهاجم خارجی برطرف کنیم.

وی ادامه داد: در این خصوص مذاکراتی با چند گزینه خارجی داشته ایم که بزودی شرایط حضور آنها در تمرینات فراهم آمده و در صورت تایید کادر فنی با بهترین مهاجمی که قابلیت بازی برای تیم پرسپولیس را داشته باشد، قرارداد امضا می کنیم.

تیم فوتبال پرسپولیس در حال حاضر سه بازیکن خارجی به نام‌های فرانک آتسو، ابراهیم توره و ایوان پتروویچ دارد.

قرار است مهاجم جدید و خارجی تیم فوتبال پرسپولیس طی یک هفته مشخص و معرفی شود.

کد خبر 838276

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha