به گزارش خبرنگار مهر در سمنان، مدیر کل نظارت و دبیر ستاد سفرهای استانی وزارت آموزش و پرورش پیش از ظهر امروز در دیدار با استاندار سمنان گفت: 25 میلیارد ریال بابت تجهیز مدارس استان اختصاص می یابد که 15 میلیارد ریال از محل اعتبارات عمرانی استان و 10 میلیارد ریال از محل اعتبارات وزارت آموزش و پرورش در اختیار سازمان آموزش و پرورش قرار خواهد گرفت.
سعید صابونی افزود: 15 میلیارد ریال نیز بطور جداگانه از محل اعتبارات نوسازی مدارس از سوی وزارت آموزش و پرورش کشوربرای نوسازی و بهسازی مدارس استان تخصیص خواهد یافت.
استاندار سمنان نیز در این دیدار با اشاره به وضعیت کلاسهای استان به لحاظ فیزیکی و تجهیز مدارس استان گفت: باید از فرصت پیش آمده برای نوسازی مدارس استفاده شود چرا که سهم استان در این بخش بسیار کم دیده شده است.
علی عبداللهی به پراکندگی دانش آموزان استان و کاهش بیسوادی در قشر جوان و نوجوان در استان سمنان اشاره کرد.
وی در ارتباط با دوگانه سوز کردن سوخت در مدارس استان که با اعتباری معادل یک میلیارد ریال صورت گرفته است، گفت: استان نیز با توجه به توانایی خود این موضوع را در نظر داشته و تمام توان خود را در این خصوص به کار گرفته است.
نظر شما