پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۵ اسفند ۱۳۸۷، ۲۰:۲۰

هشدار نبیه بری:

اولمرت زمینه را برای تکمیل طرح یهودی سازی قدس فراهم می کند

اولمرت زمینه را برای تکمیل طرح یهودی سازی قدس فراهم می کند

رئیس پارلمان لبنان هشدار داد نخست وزیر فعلی رژیم صهیونیستی راه را برای دولت نتانیاهو برای تکمیل یهودی سازی قدس و ویران کردن مسجد الاقصی شریف هموار می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رسمی لبنان، "نبیه بری" گفت : امروز می بینیم دولت اولمرت که آخرین روزهای خود را سپری می کند، زمینه را برای دولت آتی نتانیاهو برای تکمیل یهودی سازی قدس و محاصره آن با واحدهای شهرک نشینی و همچنین تهدید مسجد الاقصی شریف به تخریب از طریق تلاش مقامهای اشغالگر اسرائیل برای ویران کردن 88 منزل در محله البستان در کفر سلوان در جنوب مسجد الاقصی آماده می کند.

وی خاطر نشان کرد : از سازمان کنفرانس اسلامی،اتحادیه عرب و سازمان ملل متحد می خواهیم، جنایت جدید اسرائیل در قدس را محکوم و از تخریب منازل فلسطینی ها در محله کفرسلوان این شهر جلوگیری کنند.

نبیه بری گفت : همانگونه که در ارزیابی خود از نتایج انتخابات اسرائیل گفتم راست و چپ اسرائیلی دو روی یک سکه تجاوزگری و شهرک سازی و تروریسم هستند، و همچنانکه در کنفرانس پارلمانهای عربی گفتم جنگی با هدف راندن فلسطینی های باقی مانده از فلسطین در جریان است.

رژیم صهیونیستی در ادامه طرح یهودی سازی بیت المقدس، به هشتاد و هشت خانواده فلسطینی اخطار داده است خانه های خود را ترک کنند.این رژیم با مطرح کردن بهانه واهی همیشگی یعنی نداشتن مجوز، تا کنون هزاران فلسطینی را مجبور به ترک خانه های خود در شهر بیت المقدس اشغالی کرده است .

کد خبر 839254

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha