به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رسمی لبنان، "نبیه بری" گفت : امروز می بینیم دولت اولمرت که آخرین روزهای خود را سپری می کند، زمینه را برای دولت آتی نتانیاهو برای تکمیل یهودی سازی قدس و محاصره آن با واحدهای شهرک نشینی و همچنین تهدید مسجد الاقصی شریف به تخریب از طریق تلاش مقامهای اشغالگر اسرائیل برای ویران کردن 88 منزل در محله البستان در کفر سلوان در جنوب مسجد الاقصی آماده می کند.
وی خاطر نشان کرد : از سازمان کنفرانس اسلامی،اتحادیه عرب و سازمان ملل متحد می خواهیم، جنایت جدید اسرائیل در قدس را محکوم و از تخریب منازل فلسطینی ها در محله کفرسلوان این شهر جلوگیری کنند.
نبیه بری گفت : همانگونه که در ارزیابی خود از نتایج انتخابات اسرائیل گفتم راست و چپ اسرائیلی دو روی یک سکه تجاوزگری و شهرک سازی و تروریسم هستند، و همچنانکه در کنفرانس پارلمانهای عربی گفتم جنگی با هدف راندن فلسطینی های باقی مانده از فلسطین در جریان است.
رژیم صهیونیستی در ادامه طرح یهودی سازی بیت المقدس، به هشتاد و هشت خانواده فلسطینی اخطار داده است خانه های خود را ترک کنند.این رژیم با مطرح کردن بهانه واهی همیشگی یعنی نداشتن مجوز، تا کنون هزاران فلسطینی را مجبور به ترک خانه های خود در شهر بیت المقدس اشغالی کرده است .

رئیس پارلمان لبنان هشدار داد نخست وزیر فعلی رژیم صهیونیستی راه را برای دولت نتانیاهو برای تکمیل یهودی سازی قدس و ویران کردن مسجد الاقصی شریف هموار می کند.
کد خبر 839254
نظر شما