پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ اسفند ۱۳۸۷، ۱۵:۰۷

با حضور شهردار تهران/

53 پروژه عمرانی منطقه 21 فردا افتتاح می‌شود

53 پروژه عمرانی منطقه 21 فردا افتتاح می‌شود

53 طرح و پروژه فنی و عمرانی در حوزه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و خدماتی فردا با حضور محمدباقر قالیباف در منطقه 21 به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری مهر، شهردار منطقه 21 تهران با اعلام این خبر افزود: طرح‌ها و پروژه‌هایی که در این منطقه به اجرا درآمده موید این مطلب است که همکاران ما در منطقه 21 دغدغه‌ای جز پیشرفت و آبادانی این بخش از پایتخت ندارند.

سیدمحمد موسوی به پیشرفت بیش از 90 درصدی پروژه‌های منطقه 21 اشاره کرد و گفت: این موضوع نشان می‌دهد عملکرد منطقه مطلوب بوده و بهره‌برداری کامل این پروژه‌ها قبل از پایان سال چهره منطقه 21 را به ویژه در حوزه‌های فرهنگی و ورزشی دگرگون می‌سازد.

شهردار منطقه 21 در ادامه به طرح‌های اولویت‌دار این منطقه نیز اشاره کرد و افزود: در کنار تمام طرح‌های عمرانی که تاکنون به اجرا درآمده چند طرح وجود دارد که هم برای مردم منطقه و هم برای مسئولان اهمیت بسیار دارد و با وجود اختصاص اعتبار لازم و تجهیز کارگاهی، هنوز به اجرا درنیامده است.

وی ادامه داد: اجرای طرح پل سواره‌رو در شهرک استقلال به تهرانسر، طرح جمع‌آوری آب‌های سطحی منطقه و همسطح‌سازی سه تقاطع غیر همسطح از جمله کاروانسرا سنگی از مهمترین پروژه‌هایی است که باید سال آینده اجرا شود.

آبرسانی رفیوژهای سه‌گانه بزرگراه فتح، بوستان شبنم، بازپیرایی بوستان‌های گل‌ها، افق در شهرک دریا، نرگس در تهرانسر، احداث پارک هواشناسی، بوستان نیلوفر، کلینیک گل‌ها در پارک ریما، احداث پهلوگیر اتوبوس، نصب پل هوایی در چند معبر حساس ناحیه، اصلاح هندسی، احداث ساختمان ناحیه یک، بلوار خزر و فتح از اقدام‌های عمرانی در ناحیه یک منطقه 21 است.

احداث مجموعه ورزشی آبی و کتابخانه در شهرک استقلال، احداث پایانه ویژه دسترسی به مترو و استادیوم آزادی، تکمیل و تعریض و بهسازی خیابان‌های زرین، جهاد جنوبی و سپاه اسلام در شهرک استقلال، تعریض و بهسازی خیابان‌های مصطفی خمینی و امام خمینی (ره)، احداث مجموعه ورزشی و کتابخانه در شهرک فرهنگیان، نصب پل هوایی در خیابان شیشه مینا و زیرسازی و آسفالت معابر خرگوش‌دره در شهرک استقلال نیز از طرح‌های عمرانی در ناحیه دو این منطقه است.

احداث مجموعه ورزشی وردآورد، پاتوق محله در شهرک غزالی، اجرای پروژه گلدانی و خاک مسلح رمپ و لوپ آزادگان، مسیل قوری چای، محوطه‌سازی سوله بحران ناحیه سه، نصب پل عابر پیاده در بلوار انصار، اصلاح و بهسازی بلوار 53 در شهرک ویلاشهر و احداث کتابخانه، پروژه باغ وردآورد و احداث پارک قوری‌چای نیز از اقدام‌های عمرانی ناحیه سه منطقه 21 است.

کد خبر 839390

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha