مهران مسعودی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: در اجرای طرح آگاه سازی از آسیبهای اجتماعی ویژه نوسوادان در کرج راه های پیشگیری از معلولیتهای مادرزادی از طریق توزیع کتاب، خدمات مکاتبه ای و فراگیران رسانه ای به نوسوادان آموزش داده می شود.
وی خاطرنشان کرد: اکنون 11 جلد کتاب آموزشی در این زمینه تهیه شده که بین دو هزار نفر از سوادآموزان در قالب اجرای طرح مذکور توزیع خواهد شد.
مسعودی یادآور شد: پیشگیری از نابینایی، ناشنوایی، بیماری های استخوانی و عفونی، انتخاب همسر، مراقبتهای دوران بارداری و تغذیه در دوران بارداری از جمله عناوین این کتابهاست.
معاون پیشگیری از آسیبهای اجتماعی بهزیستی کرج عنوان کرد: اکنون طرحهای ویژه دیگری از سوی این معاونت به منظور جلوگیری از آسیب های اجتماعی در دست اجراست.
وی اظهار امیدواری کرد: هریک از این طرحها در آینده با همکاری ارگانهای مختلف به منظور ارتقای سطح اطلاع عموم از راههای پیشگیری از آسیب های اجتماعی در شهرستان کرج به اجرا درآید.
نظر شما