به گزارش خبرگزاری مهر، شیخ نعیم قاسم در گفتگو با روزنامه فیگارو اظهار داشت که حزب الله آمادگی رویارویی با هر نوع درگیری با رژیم صهیونیستی را دارد.
وی در عین حال تصریح کرد که به نفع اسرائیلی ها نیست که به جنگی جدید با لبنان روی آورند.
نعیم قاسم در ادامه شلیک موشک های اخیر به مناطق فلسطین اشغالی را تکذیب و تاکید کرد که شرایط کنونی این مسئله را توجیه نمی کند.
معاون دبیر کل حزب الله لبنان خاطرنشان کرد: ما وعده داده ایم که به ترور عماد مغنیه واکنش نشان خواهیم داد اما این امر اعلام اسرائیل برای به راه انداختن جنگی جدید در لبنان را توجیه نمی کند.
وی همچنین تاکید کرد که حزب الله موساد را مسئول ترور مغنیه می داند.
نعیم قاسم افزود: به هر حال اسرائیل برای [انجام] عملیات تجاوزکارانه به توجیه نیاز ندارد اما در عین حال خواهد گفت که که جنگ جز منافع سیاسی آن خواهد بود و ما برای این احتمال آماده ایم.
وی در پایان گفت: من معتقدم در شرایط کنونی به راه انداختن جنگ جدید به نفع اسرائیل نیست و حمله به غزه نشان داد که ارتش رژیم صهیونیستی از جنگ 2006 عبرت نگرفت و این رژیم همواره از تبدیل توانمندی نظامی خود به موفقیت سیاسی عاجز است.
نظر شما