پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ اسفند ۱۳۸۷، ۱۶:۴۱

2450 تن میوه شبهای عید در گلستان توزیع می شود

2450 تن میوه شبهای عید در گلستان توزیع می شود

گرگان - خبرگزاری مهر: استاندار گلستان گفت: بیش از دو هزار و 450 تن میوه شب عید در این استان عرضه می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، یحیی محمودزاده عصر شنبه در کمیسیون تنظیم بازار گلستان افزود: این مقدار میوه در 130 مرکز توزیع و 57 مرکز شرکت تعاون روستایی و دو بازارچه عرضه می شود.

وی اظهار داشت: همچنین پنج نمایشگاه فروش بهاره به مناسبت فرا رسیدن ایام نوروز محصولات خود را زیرقیمت بازار ارائه می کنند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به نزدیکی ایام نوروز، دستگاههای اجرایی موظفند به گونه ای برنامه ریزی کنند تا مردم کالاهای مایحتاج خود را به بهترین شکل تهیه کنند.

محمود زاده از اجرای طرح ویژه نظارتی از 12 بهمن ماه سال جاری تا 15 فروردین سال 88 در استان خبر داد و افزود: شهروندان گلستانی می توانند با تلفن 124 ستاد خبری سازمان بازرگانی نسبت به گزارش تخلفات از  ساعت 30/7 صبح تا 20شب اقدام نمایند.

استاندار گلستان بیان داشت: 73 بازرس سازمان بازرگانی و تشدید بازرسی،37  بازرس مجامع امور صنفی و 79 ناظر افتخاری موظف به نظارت در سطح استان هستند.

وی یادآور شد: سازمان جهاد کشاورزی و اتحادیه تعاون روستایی برای تامین گوشت سفید و قرمز ایام نوروز برنامه ریزی و گزارش نهایی خود را ظرف سه روز آینده اعلام نمایند.

وی تاکید کرد: همچنین شهرداریها و سازمان حمل و نقل و پایانه های استان نسبت به نصب نرخ نامه و اطلاع رسانی در سطح نمایندگیها اقدام کنند.

کد خبر 840722

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha