پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۰ اسفند ۱۳۸۷، ۱۶:۱۴

مصری:

آماری از اشتغال افراد نابینا ندارم

آماری از اشتغال افراد نابینا ندارم

وزیر رفاه و تامین اجتماعی در مورد اشتغال دو هزار نابینا که رئیس جمهوری وعده آن را داده بود گفت: آماری از اشتغال نابینایان در دستگاههای دولتی ندارم.

عبدالرضا مصری امروز در حاشیه نخستین جشنواره ابداعات و اختراعات معلولان در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر درباره ایجاد اشتغال برای دو هزار نابینایی که رئیس جمهوری وعده آن را داده بود گفت: سازمان بهزیستی مرتبا اشتغال نابینایان را پیگیری و آمار و اطلاعات آن را ارائه می‌دهد و این امر بستگی به ظرفیت دستگاهها دارد.

وی افزود: نابینایان نمی‌توانند هر شغلی را انجام دهند. به عنوان مثال اپراتوری از جمله کارهایی است که این افراد قادر به انجام آن هستند که در این رابطه برخی دستگاهها اعلام کردند نیروی لازم در قسمت پست اپراتوری را دارند که برخی از آنها نابینا هستند.

وزیر رفاه گفت: در حال حاضر در وزارت رفاه و تامین اجتماعی دو اپراتور که هر دو معلول نابینا هستند، مشغول به کارند و سازمان بهزیستی هر سه ماه یکبار گزارشی از تعداد نابینایانی که مشغول به کار شده‌اند، ارائه می‌‌کند.

مصری تاکید کرد: اشتغال نابینایان تنها به این معنا نیست که آنها در اداره‌ای مشغول کار شوند، بلکه ممکن است زمینه اشتغال آنها از طریق ارائه وام حمایت از کارفرمایان و همچنین بخش خصوصی صورت گرفته باشد.

وزیر رفاه گفت: باید با معاونت فناوری ریاست جمهوری تفاهمنامه‌ای در راستای حمایت از معلولان مخترع همچون سایر مخترعان جامعه امضا شود.

وی در مورد حمایت از 30 درصد از مجموع 70 درصد آثار ارسالی که قابلیت ثبت ملی و تولید تجاری و انبوه را دارد گفت: اینها جزو امور کارشناسی است و با دعوت از کارشناسان باید بررسی شود تا اگر این موانع با تسهیلات دولتی یا پرداخت وام برطرف می‌شود، تسهیلات اختصاص یابد تا زمینه تولید انبوه آن‌ها فراهم شود.

کد خبر 840798

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha