به گزارش خبرنگار مهر در نکا، سید محمد کریمی در جلسه شورای اداری شهرستان نکا در فرمانداری گفت: نکا از شهرستانهای ضریب بالای بیکاری در استان است که متاسفانه به رغم دارابودن منابع، کارخانجات متعدد، کوره های آجرپزی مدرن و موقعیت های مناسب اشتغال بدرستی از آن استفاده نشده است.
استاندار همچنین نکا را ازجمله شهرستان های خوب و ممتاز مازندران دانست و گفت: این شهرستان از کم جرم خیزترین نقاط مازندران و دارای مردمی با فرهنگ بالاست.
کریمی عمده دلایل ممتاز بودن این شهرستان را دارابودن و استفاده از روحانیون وعلمای منطقه و اتصال به این منبع و مذهب دانست و خواستار تقویت آنان شد.
وی ادامه داد: خوشبختانه در نکا با توجه به تعامل مناسب در بین مسئولین به خصوص شوراهای شهرو روستا باید باید در راستای انعکاس توانمندیها تلاش بیشتری صورت گیرد.
استاندار مازندران افزود: باید در این شهرستان از امکانات بالفعل و بالقوه و با توجه به دارا بودن مدیران و زمین وخاک مناسب بهره برداری بیشتر و مطمئن تری صورت گیرد.
کریمی همچنین با اشاره به وجود کارخانجات متعدد و استفاده از طرح های زود بازده اذعان داشت: بانکها باید در ارائه تسهیلات بانکی به سرمایه گذاران توجه بیشتر داشته باشند تا بحث اشتغال در منطقه حل و فصل شود.
وی گفت: خبرنگاران از بازوان محکم مسئولان بوده که باید با استفاده از عملکرد ارائه شده مسئولان این شهرستان را بهتر شناسانده و باعث رشد و تقویت آن شوند.
کریمی همچنین افزود: مدیران از خبرنگاران برای اطلاع رسانی عملکرد خود استفاده کرده و توانمندیهای خود را انعکاس دهند.
فرماندار نکا نیز در سخنانی با اشاره به موقعیت و ظرفیتهای این شهرستان عمده مشکلات این شهرستان را در راستای راه سازی، آبهای سطحی، کشتارگاه، مشکلات اقتصادی، مشکلات بخش هزارجریب و.. برشمرد.
محمدرضا آزادی کناری افزود: متاسفانه با توجه به آغاز به کارجاده کمربندی همچنان مشکلات این جاده پابرجاست و به جاست که در رابطه با تقاطع ها در این محور، راه حل مناسبی اتخاذ شود.
وی ادامه داد: عدم وجود راه دسترسی نکا به نیروگاه نیز از دیگر معضلات این شهرستان بوده که در سال جاری 9 کشته داشته است و با توجه به مصوبه چهار بانده شدن آن در سفر دولت امیدواریم هرچه زودتر عملیاتی شود.
آزادی همچنین اظهار داشت: معضلات اجتماعی عباس آباد نکا با توجه به جهل و بی سوادی، فقر، بیکاری، حقارت موجب شده که بیش از1200 نفر از مردم این منطقه درفقر و نداری و وضعیت ناراحت کننده اجتماعی اقامت داشته و به بسیاری از معضلات اجتماعی دامن زنند.
فرماندار نکا در این خصوص ادامه داد: باید این مسئله با استفاده از کارشناسان واهل فن موشکافی شده و این معضل برطرف شود.
وی یادآور شد: همه باید باهمت و تلاش در فکر سازندگی این شهرستان بوده و از تمام پتانسیل ها و ظرفیتها دراین راستا استفاده کنیم.
نظر شما