پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۳ اسفند ۱۳۸۷، ۱۵:۲۰

شهریه 800 دانشجوی تحت پوشش کمیته امداد ایلام پرداخت شد

شهریه 800 دانشجوی تحت پوشش کمیته امداد ایلام پرداخت شد

ایلام - خبرگزاری مهر: مدیر کل کمیته امداد استان ایلام گفت: در سال جاری شهریه 800 دانشجوی تحت پوشش کمیته امداد این استان تامین شده است.

علیرضا ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مهر در ایلام اظهار داشت: هم اکنون دو هزار دانشجو در استان ایلام تحت پوششش کمیته امداد هستند.

وی بیان داشت: این نهاد در سال جاری به دلیل کمبود منابع مالی و امکانات، تنها قادر به تامین شهریه 800 دانشجو تحت پوشش کمیته امداد در استان ایلام بوده است.

این مسئول با اشاره به اینکه کمیته امداد استان ایلام برای پرداخت شهریه دانشجویان تحت پوشش خود با مشکل مواجه است، خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیتهای مالی، مشارکتهای مردمی و کمک افراد خیر برای جبران این مشکلات در استان ایلام ضروری است.

ابراهیمی یادآور شد: هم اکنون 107 هزار نفر در استان ایلام تحت پوشش کمیته امداد هستند.

کد خبر 842497

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha