به گزارش خبرنگار مهر، التفات خدابنده عصر امروز در مراسم گشایش نخسین جشنواره ورنی و دست بافتههای عشایر کشور در پارسآباد اظهار داشت: توانمندیها و ظرفیتهای حوزه صنایع دستی و گردشگری این شهرستان انکارناپذیر است.
وی اضافه کرد: هنرمتدان و فعالان عرصه هنرهای صنایع دستی شهرستان پارس آباد با حمایتهای مادی و معنوی دولت نهم در سالهای اخیر توانستهاند توانمندی خود را در این زمینه بروز دهند.
فرماندار پار آباد با اشاره به پرداخت تسهیلات 20 میلیارد ریالی از محل بنگاههای زودبازده به صاحبان طرحهای بخش صنایع دستی و هنرهای سنتی این شهرستان افزود: تولیدات صنایع دستی در پارس آباد بعد از کشاورزی دومین منبع درآمد مردم بوده و به این حوزه اهمیت می دهند.
وی خواستار توجه و حمایت بیشتر مسئولان استانی از طرحهای توسعه ای صنایع دستی در این شهرستان شد و ابراز داشت: در صورت حمایت جدی تر از این بخش، شاهد بهبود وضعیت اقتصادی مردم و افزایش تولید منطقه خواهیم بود.
خدابنده درآمدزا بودن تولیدات صنایع دستی و بافتههای عشایری مغان را یاد آور شد و خاطر نشان کرد: شهرستان پارس آباد از مناطق مستعد در زمینه تولیدات صنایع دستی منطقه و حتی کشور بوده و با تولیدات مرغوب و اصیل، توانسته بازار مناسبی برای خود دست و پا کند.
وی همچنین با تاکید بر لزوم آموزش مستمر هنرمندان فعال در عرصه صنایع دستی منطقه متذکر شد: هم اکنون سه مرکز آموزش صنایع دستی در این شهرستان فعالیت می کنند.
فرماندار پارس آباد فعالیت این مراکز را در ارتقاء صنایع دستی روستایی و عشایری بسیار موثر دانست و افزود: تاکنون بیش از یک هزار نفر با شرکت در این مراکز، کارت مهارت و گواهی کسب مهارت دریافت کردهاند.
در نخستین جشنواره ورنی و دست بافتههای عشایر، هنرمندان و صنعتگران 12 استان کشور با هدف شناسایی و معرفی آثار هنرمندان صنایع دستی و هنرهای سنتی حضور دارند.
همچنین پیش از گشایش نمایشگاه این جشنواره زینب مینایی، آرزو عزیزی، پروین عزیزی، عادله محمدی و سکنیه آقانژاد به عنوان هنرمندان برگزیده این جشنواره انتخاب و معرفی شدند.
نمایشگاه نخستین جشنواره منطقهای صنایع دستی کشور نیز در 60 غرفه با نمایش تولیدات صنایع دستی 12 استان شرکت کننده در این جشنواره همزمان آغاز شد.
نظر شما