پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ اسفند ۱۳۸۷، ۱۹:۰۸

ادامه رایزنی های فشرده حکیم و مالکی برای تشکیل ائتلاف

ادامه رایزنی های فشرده حکیم و مالکی برای تشکیل ائتلاف

یک عضو بزرگترین فراکسیون پارلمانی عراق از گفتگوها و رایزنی های فشرده و مستمر میان طیف شهید محراب (به رهبری سید عبدالعزیز حکیم) و ائتلاف دولت قانون (به رهبری نوری المالکی) برای تشکیل ائتلاف خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری اصوات العراق، "رضا جواد تقی" عضو ائتلاف عراق یکپارچه در بیانیه ای اعلام کرد : این گفتگوها در فضایی از همکاری همچنان ادامه دارد و برای تشکیل ائتلافها و همچنین بررسی راههای اداره استانها از طریق انتخاب استاندارانی شایسته به دور از سهمیه بندی های طایفه ای، نتایج مثبتی داشته است.

این عضو مجلس اعلای اسلامی عراق به رهبری سیدعبدالعزیز حکیم تاکید کرد : ما آمادگی خود را برای همکاری با هر مدیریت جدید که هدف آن خدمت به مردم در هر یک از استانهای عراق باشد، اعلام کرده ایم.

تقی از گفتگوها و تماسها با دیگر فراکسیونهای پیروز انتخاب در همین مسیر(تشکیل ائتلافها)خبر داد.

در انتخابات اخیر شوراهای استانی،"ائتلاف دولت قانون" وابسته به حزب الدعوه که نوری المالکی ریاست آن را به عهده دارد در اکثر استانهای جنوب عراق در رده نخست قرار گرفت.

انتخابات شوراهای استانی عراق در 14 استان از مجموع 18 استان (به جز منطقه کردستان) 31 ژانویه (12 بهمن) با رقابت 14 هزار و 431 نامزد انتخاباتی برای کسب 440 کرسی برگزار شد.

انتخابات مذکور، بعد از سرنگونی رژیم دیکتاتوری صدام به در سال 2003 دومین انتخابات محلی به شمار می آید که در این کشور برگزار شد.

اولین این انتخابات سال 2005 برای انتخاب مستقیم شوراهای استانی برگزار شد

محسن حکیم مشاور رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق در گفتگو با مهر با تایید نشستها و تماسهای مستمر میان رهبران مجلس اعلا و حزب الدعوه به رهبری نوری المالکی تاکید کرده بود : مجلس اعلا همپیمانی استراتژیک با حزب الدعوه به رهبری آقای مالکی داشته و دارد و جلسات میان رهبران دو طیف به طور مستمر ادامه دارد .

مشاور رئیس ائتلاف عراق یکپارچه گفته بود: این هماهنگی ها ادامه دارد و این همپیمانی استراتژیک میان دو طرف هرگز خدشه دار نخواهد شد و مجلس اعلا هم با قدرت از آقای نوری المالکی حمایت می کند.

کد خبر 842972

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha