پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۳ اسفند ۱۳۸۷، ۱۹:۳۸

حیدری:

روی اتفاقات نادر فوتبال گل خوردیم

روی اتفاقات نادر فوتبال گل خوردیم

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس با ابراز ناراحتی از شکست این تیم مقابل مقاومت سپاسی شیراز مدعی شد سرخپوشان روی اتفاقات نادر فوتبال دو گل ساده را دریافت کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، سپهر حیدری پس از  شکست دو بر یک تیمش مقابل مقاومت سپاسی شیراز با بیان این مطلب افزود: تیم شیرازی روی اتفاقات نادر فوتبال خیلی راحت تر از آنچه فکر می کرد به دو گل رسید. باور کنید در این بازی حق ما شکست نبود و باید با پیروزی از زمین خارج می شدیم.

وی افزود: خدا، غلام پیروانی را دوست دارد و نمی گذارد توپ وارد تیمش شود وگرنه ما باید امروز 2 گل وارد دروازه مقاومت می کردیم.

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان کرد: پرسپولیس تیم برتر زمین بود اما مقاومت با استفاده از ضدحملات و عنصر غافلگیری ما به دو گل رسید و بخوبی از آن دفاع کرد.

وی در خاتمه ابراز امیدواری کرد: تیم پرسپولیس شکست های اخیر در لیگ برتر را با موفقیت در میدان های آسیایی جبران کند.

کد خبر 843017

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha