۱۵ اسفند ۱۳۸۷، ۱۸:۲۱

74 ایستگاه پلیس در مناطق گردشگری در گلستان خدمات می دهند

74 ایستگاه پلیس در مناطق گردشگری در گلستان خدمات می دهند

گرگان - خبرگزاری مهر: فرمانده انتظامی استان گلستان گفت: 74 ایستگاه پلیس انتظامی و راهنمایی و رانندگی درایام نوروز در نقاط تفریحی و گردشگری، میادین پرتردد و نقاط حادثه خیز استان خدمات انتظامی ارائه می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، سردار حمید عطایی ظهر پنجشنبه در این زمینه به خبرنگاران افزود: طرحهای وروزی پلیس استان از 28 اسفندماه سال جاری آغاز و تا 15 فوردین ماه ادام دارد و به منظور امنیت مسافران نوروزی در هر کیلومتر ار راههای گلستان یک مامور پلیس نظارت دارد.

وی اظهار داشت: برای تامین امنیت مسافران و گردشگران در سفر به این استان به ازای هر کیلومتر راه یک نیروی پلیس نظارت دارد و شش هزار نیروی پلیس در این زمینه در حال آماده باش هستند.

وی خاطرنشان کرد: کمیته‌های مختلف قرارگاه نوروزی استان متشکل از امنیت، انتظامی، نظارت و بازرسی، پشتیبانی، اجتماعی و کمیته راهنمایی و رانندگی تشکیل شده و وظایف و ماموریت‌های هر کمیته به آنها ابلاغ شده است و از 15 اسفند ماه این کمیته‌ها رسما فعالیت نوروزی خود را به مرحله اجرا می‌گذارند.

به گفته سردار عطایی، استان گلستان به لحاظ تفرجگاه‌ها و مناطق تفریحی بسیار زیبا و همچنین قرار گرفتن در مسیر بارگاه حضرت امام رضا (ع) همه ‌ساله میزبان مسافرانی است که از اقصی نقاط کشور به این استان سفر کرده و از مناطق دینی و گردشگری آن سفر می‌کنند.

وی بیان داشت: امنیت کامل بر جاده‌های استان را نیز بخش مهم دیگری از فعالیت‌های این انتظامی در تعطیلات نوروزی عنوان کرد و افزود: با هماهنگی اداراتی چون اورژانس، هلال احمر، اداره راه و ترابری و با همکاری پلیس راه استان امنیت مطلوبی در سطح جاده‌های استان برقرار و با گشت‌ها خودرویی در محورهای فرعی و مواصلاتی ضمن برخورد با تخلفات راهنمایی و رانندگی تسهیلات لازم در امر ترافیک ایجاد می‌شود.

معاون عملیات فرماندهی انتظامی گلستان نیز هر گونه جابجایی اثاثیه و لوازم خانگی در ایام نوروز توسط شهرروندان را منوط به هماهنگی با نیروی انتظامی محل دانست.

سرهنگ سیامک احمدی افزود: با فرارسیدن ایام نوروز ممکن است تعدادی از سارقان از این فرصت سوء استفاده و مشکلاتی ایجا کنند.

سرگرد غلامرضا داوطلب سرپرست اداره گذرنامه و اتباع خارجی پلیس امنیت عمومی استان گلستان از صدور 31 هزار و 695 جلد گذرنامه طی سال جاری برای مردم استان خبر داد.   

وی افزود: در این مدت مدارک بیش از 140 هزار نفر از اتباع ایرانی و خارجی در مرز هوایی و زمینی توسط ماموران پلیس گذرنامه بازدید و مورد کنترل قرار گرفت.

کد خبر 844017

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha