پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ اسفند ۱۳۸۷، ۱۷:۲۹

گزارش خبری مهر/

تجمع دانشجویان علوم کشاورزی گرگان سیاسی نیست

گرگان - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: تجمع دانشجویان این دانشگاه در روزهای اخیر سیاسی نبوده و در جهت خواسته ها و مطالبات صنفی انجام شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، در پی تجمع صنفی جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، رئیس این دانشگاه در حالیکه عازم سفر کاری به تاجیکستان بود با لغو سفر به گرگان برگشت و در میان دانشجویان حاضر شد.

رامین رحمانی در این نشست که شش ساعت طول کشید با تشکر از هوشیاری و درایت دانشجویان تجمع کننده، افزود: دانشجویان نشان دادند که اهل منطق، گفتگو بوده و مطالبات خود را  با رعایت همه جوانب اخلاقی و انسانی بیان داشتند.

وی بیان مطالبات را حق طبیعی دانشجویان دانست و افزود: خوشبختانه دانشجویان با هوشیاری بارها بر صنفی بودن مطالبات تاکید کرده و نگذاشتند که گروههای سیاسی خارج از دانشگاه از این موضوع بهره برداری سیاسی کند.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به دانشجویان منتقد اطمینان داد که از آنان حمایت خواهد کرد و یادآور شد: به عنوان مسوول این دانشگاه به احدی اجازه نخواهد داد که با دانشجویان منتقد برخورد کند.

رحمانی با اشاره به وقایع روزهای اخیر این دانشگاه و فوت دختر دانشجویی در خوابگاه این دانشگاه، گفت: مسئولان دانشگاه همانند همه دانشجویان از فوت این دانشجو ناراحت هستند و با خانواده آن مرحومه اظهار همدردی می کنند.

وی با بیان اینکه آن مرحومه دانشجوی دانشگاه جامع گلستان بوده نه دانشگاه کشاورزی، تصریح کرد: مسئولان دانشگاه جامع گلستان باید پس از بررسیهای لازم، افکار عمومی و دانشجویان را در جریان چگونگی وقوع این اتفاق تلخ قرار دهند.

وی با اشاره به تصمیمات جلسه خود با نمایندگان دانشجویان منتقد و شورای صنفی دانشگاه، خاطرنشان کرد: تجهیز  آمبولانسهای موجود در خوابگاههای دخترانه و پسرانه ، پیگیری برای خرید آمبولانسهای جدید، استخدام پزشک عمومی برای خوابگاهها از جمله مصوبات این جلسه بود.

رحمانی افزود: بر اساس خواسته دانشجویان پزشک عمومی برای ساعات شش بعد ازظهر تا شش صبح کافی است که این مصوبه با توجه به تعطیلی آخر سال دانشگاه از 15 فروردین ماه اجرایی می شود.

به گفته وی، استقرار کارشناس مشاوره در خوابگاه ، افزایش خدمات رایانه ای برگزاری جلسات پرسش و پاسخ مسئولان دانشگاه با دانشجویان از دیگر این مصوبات بود.

کد خبر 844068

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha