به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه ، رونالد ريگان رئيس جمهور سابق آمريكا و بزرگترين حامي صدام در زمان حمله اين كشور به ايران به شدت بيمار است و وضع جسمي او كه از مدتها پيش از بيماري آلزايمر رنج مي برد در هفته گذشته به شدت رو به وخامت گذارد .
سي ان ان به نقل از يك منبع آگاه گزارش داد ريگان در هفته هاي آينده خواهد مرد . اين منبع در ادامه افزود : زمان مرگ ريگان بسيار نزديك است .
وي كه ستاره سينما و رئيس جمهور سابق آمريكا بود در ماه نوامبر سال 1994 اعلام كرد كه بيماري آلزايمر دارد و اين بيماري در مراحل اوليه قرار دارد .
آلزايمر يك بيماري مهلك است كه در آن مغز كم كم رو به تباهي مي گذارد و به انحراف ذهني و ضعف جسمي منجر مي شود .
ريگان 93 ساله از سال 1981 تا سال 1989 به مدت دو دوره در كاخ سفيد به عنوان رئيس جمهور آمريكا خدمت كرد اين زمان مصادف بود با جنگ عراق و ايران . وي در دوران اين جنگ از هيچ تلاشي براي كمك به رژيم غاصب صدام فروگذار نكرد .
ريگان پيرترين رئيس جمهور آمريكا بود كه در سن 80 سالگي دوره دوم رياست جمهوري خود را به پايان رساند
رسانه هاي آمريكايي امروز با اشاره به وضع وخيم جسمي ريگان اعلام كردند كه احتمال مردن وي زياد است .
کد خبر 84461
نظر شما