به گزارش خبرگزاری مهر از تبریز، رئیس جمهور در پاسخ به درخواست علیرضا منادی، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی، به وزیر صنایع دستور رسیدگی سریع به وضعیت باشگاه ماشین سازی تبریز را صادر کرد.
دکتر منادی در این نامه خطاب به رئیس جمهوری آورده بود: آذربایجان شرقی نیز در صنایع مس ایران ۴۰ درصد سهم دارد ولی متاسفانه به ورزش این استان علیرغم ورزش استان کرمان که رقم بسیار کلانی به آن تعلق میگیرد، کمکی نمیشود و تیم ماشینسازی تبریز در آستانه فروپاشی است.
در دستور دکتر احمدینژاد به وزیر صنایع آمده است: جناب محرابیان، حتما مبالغی فوری داده شود و تیم ماشینسازی مس سونگون حتما حمایت شود. توجه کنید کار حساسی است و ماشینسازی تبریز باید تیم قوی دسته اولی و لیگ برتری باشد.
دکتر علیرضا منادی در این خصوص گفت: وزیر محترم صنایع در جلسهای که با ایشان داشتم به مدیرعامل صنایع مس ایران دستور تشکیل تیم فوتبال لیگ برتری را داده، دو میلیارد تومان به این تیم اختصاص دادند.
به گفته وی، این مبلغ در دیدار دکتر علیرضا بیگی استاندار آذربایجان شرقی نیز توسط وزیر صنایع به ایشان ابلاغ و تخصیص داده شده است.
جزئیات و نحوه نقل و انتقال و تحت پوشش قرار گرفتن تیم ماشینسازی تبریز توسط صنایع مس ایران در جلسه دوشنبه آینده وزیر صنایع با نمایندگان مجلس و استاندار آذربایجان شرقی و مدیریت ورزش استان مشخص خواهد شد.
باشگاه ماشین سازی تبریز با قدمتی بیش از 40 سال یکی از قدیمی ترین باشگاه های کشور به شمار می آید اما این تیم به دلیل مشکلات مالی طی سالیان اخیر بارها تا مرز انحلال پیش رفته است.
نظر شما