پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ اسفند ۱۳۸۷، ۲۰:۲۵

تورنگ خبر داد:

78 میلیارد ریال به نوسازی اراضی شالیزاری مازندران اختصاص یافت

78 میلیارد ریال به نوسازی اراضی شالیزاری مازندران اختصاص یافت

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران از تخصیص 200 میلیارد ریال اعتبار برای نوسازی و تجهیز 10 هزار هکتار اراضی شالیزاری استان در دو سال آینده خبر داد و گفت: سال آینده 78 میلیارد ریال به اجرای این طرح اختصاص می یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، عنایت الله تورنگ عصر شنبه در جلسه پیگیری مصوبات سفر دوم دولت به مازندران در حوزه جهاد کشاورزی، افزود: 82 هزار و 500 میلیون ریال سال آینده برای پروژه های کوچک تامین آب استان هزینه خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: دو میلیارد و 500 میلیون ریال برای تجهیز و بهسازی مرکز اصلاح نژاد مرغ بومی مازندران در سالهای 88 و 89 به تصویب شورای هماهنگی وزارت جهاد کشاورزی رسیده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه مجوز خرید سه دستگاه خودرو کمک دار برای مرکز بین المللی مبارزه با بیماریهای طیور کشور در قائم شهر صادر شده است، تصریح کرد: در لایحه بودجه کل کشور مبلغ 900 میلیون ریال برای اجرای طرح مستقل اطفاء حریق جنگلها در سال آتی تصویب شده است.

تورنگ با بیان اینکه 15 میلیارد ریال برای بازسازی ذخایر آبزیان استان در سال آینده هزینه می شود، افزود: 15 میلیارد ریال دیگر نیز برای این منظور در سال 89 در نظر گرفته می شود.

وی با اشاره به اینکه تاکنون سه هزار و 300 تن سویا از کشاورزان استان خریداری شده است، افزود: مبلغ شش هزار و ششصد میلیارد تومان  به اجرای این طرح اختصاص یافت.

کد خبر 845296

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha