به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر ،هادي غنيمي فرد گفت: بالا بودن سود اوراق مشاركت از ورود سرمايه گذاران در بخش توليد و صنعت جلوگيري مي كند.
وي درباره كاهش سود نرخ بانكي در بخش صنعت گفت: قرار است هر سال يك درصد سود تسهيلات بانكي كاهش يابد و اگر اين روند ادامه يابد پس از دوازده سال سود تسهيلات بانكي به حد مطلوب خواهد رسيد.
وي افزايش قيمت محصولات صنعتي و نبود قابليت رقابت در كالاهاي داخلي را ناشي از بالا بودن نرخ سود تسهيلات بانكي دانست و افزود: تا كنون تنها سه درصد از نرخ اين تسهيلات كاهش يافته است و اميد است با ادامه سريع اين روند بتوان شاهد نره 3 تا چهار درصدي نرخ سود تسهيلات در كشور بود.
غنيمي فرد با تاكيد بر نقش تشكل هاي غير دولتي و همگن در افزايش توليدات صنعتي ، گفت: تعا مل تشكل هاي غير دولتي با بخش صنعت ، به شناسايي موانع توسعه صنعتي و سياست گذاري دولت براي رسيدن به اهداف صنعتي منجر مي شود.
وي تاسيس خانه صنعت گران جوان و آموزش نوجوانان در مدارس را از جمله اقدامات خانه صنعت و معدن براي گسترش فرهنگ صنعتي در كشور برشمرد.
رييس خانه صنعت و معدن تهران:
نرخ سود تسهيلات بانكي و اوراق مشاركت مانع سرمايه گذاري در صنعت است
رييس خانه صنعت و معدن استان تهران در همايش روز ملي صنعت و معدن و در حضور رييس جمهور خواستار كاهش نرخ سود تسهيلات بانكي و اوراق مشاركت شد.
نظر شما