مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز گفت: بهبود کیفیت آب آشامیدنی آبادان با توجه به اینکه این شهر در مجاورت دریا و مهمتر از آن مورد تهدید جدی تبعات ناشی از خشکسالی قرار دارد، یکی از مهمترین دغدغه های مردم و مسئولان استان به شمار می رفت.
محسن پویا ادامه داد: به همین دلیل با حمایتهای وزارت نیرو، شرکت آبفای خوزستان موفق شد در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی، ضمن جلب سرمایه گذاری و مشارکت فعال بخش خصوصی، نسبت به راه اندازی تاسیسات آب شیرین کن آبادان اقدام کند.
عضو شورای اداری استان، اعتبار راه اندازی آب شیرین کن آبادان را ۵۰ میلیارد ریال از محل مشارکت بخش خصوصی اعلام کرد و قابلیت تبدیل آب با EC (شوری ) پنج هزار میکروموس به ۲۰۰ میکروموس را از خصوصیات بارز این پروژه دانست.
پویا تأکید کرد: با اجرای این طرح مهم، روزانه 10 هزار متر مکعب آب آشامیدنی با کیفیت مطلوب تولید و وارد شبکه توزیع آب شهری آبادان می شود.
رئیس هیئت مدیره آبفای خوزستان با تأکید بر اینکه EC آب تولیدی زیر 200 میکروموس است، روش شیرین سازی آب در تأسیسات آب شیرین کن صنعتی آبادان را روش اسمز معکوس بیان کرد و اذعان داشت: این تأسیسات در نوع خود مجهزترین و جدیدترین فناوری شیرین سازی آب به روش اسمز معکوس اشت.
آبادان دارای سه تصفیه خانه ایستگاه 11، دیر یفارم و ایستگاه هفت است که از تنها منابع آب یعنی اروند رود و رودخانه بهمنشیر آب را برداشت و روزانه 110 هزار متر مکعب آب آشامیدنی تولید و برای 40 هزار مشترک در 700 کیلومتر شبکه توزیع این شهرستان توزیع می شود.
نظر شما