۱۹ اسفند ۱۳۸۷، ۱۶:۴۶

برای نخستین بار در کشور؛

طرح پاکسازی منطقه "پیربنو" با مشارکت زندانیان فارس اجرا شد

شیراز - خبرگزاری مهر: برای نخستین بار در سطح کشور طرح پاکسازی منطقه "پیربنو" با مشارکت زندانیان مجتمع حرفه آموزی و کاردرمانی فارس اجرا شد.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، مدیرکل زندانها، اقدامات تامینی و تربیتی استان فارس ظهر امروز در جریان اجرای مراسم این طرح گفت: در مرحله اول این طرح بیش از 150 زندانی شرکت دارند که در مراحل بعدی به افزون بر یک هزار زندانی خواهد رسید که در قالب این طرح، پاکسازی و جمع آوری زباله ها از اطراف خیابانهای منطقه شاپورجان آغاز و تا اطراف مجتمع حرفه آموزی و کاردرمانی فارس ادامه خواهد یافت.

ناصر جعفرقلی افزود: هدف از اجرای این طرح، ادای دین زندانیان به جامعه، افزایش اعتماد به نفس آنان، کاهش هزینه های اجتماعی و پاکیزه کردن خیابانهای منتهی به مجتمع حرفه آموزی و کاردرمانی فارس در آستانه فرا رسیدن عید نوروز است.

وی اظهار داشت: از سوی دیگر پاکسازی فضا علاوه بر سلامت و ارتقا بهداشت روانی زندانیان، برای پرسنل نیز مهم است زیرا در دنیا برخی از کشورها با انجام فعالیتها و سرگرمی درمانی شرایط تحمل حبس را برای زندانیان قابل تحمل تر کرده است.

جعفرقلی گفت: البته در ایران هنوز انجام اینگونه کارهای اجتماعی حرفه ای نشده است که باید توجه ویژه ای به اینگونه کارهای اجتماعی شود.

این مقام ارشد زندان های فارس یادآور شد: مکاتباتی با مسئولان شهری در زمینه تاثیرات شگرف اقتصادی این گونه طرحها انجام شده و آمادگی کامل برای ارائه خدمات شهری با حداقل هزینه ها وجود دارد.

وی افزود: مسئولان نباید زندانی را فقط در پشت میله های زندان ببینند بلکه باید شاهد آن باشند که زندانیان توان زیادی در ارائه خدمات دارند و به طور کلی احساس بهتری نسبت به مددجویان داشته باشند.

جعفرقلی تصریح کرد: اعتقاد این است مددجویان هر کدام به وسیله جرائمی که مرتکب شده اند خساراتی به جامعه وارد کرده اند که با برگزاری جلسات مشاوره ای و انجام کارهای روان درمانی با آنان، مقرر شد به منظور رفع آن خسارتها، اقدام به پاکسازی منطقه کنند.

مدیرکل زندان های فارس ادامه داد: امروزه اقدامهایی مانند این طرح در بین جهان تعریف شده است و اگر مسئولان شهری کمک کنند می توانیم با استفاده از این پتانسیل های موجود در خدمات شهری مشارکت داشته باشیم.

مجتمع حرفه آموزی و کاردرمانی فارس ( پیربنو) با بیش از یک هزار و 500 زندانی در 15 کیلومتری جاده کیان آباد شیراز قرار دارد که از این تعداد بیش از 750 نفر آن در مراکز اشتغال مشغول کار هستند.

کد خبر 846632

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha