پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ اسفند ۱۳۸۷، ۱۰:۵۶

گشایش نمایشگاه عیدونه در دانشگاه تبریز

گشایش نمایشگاه عیدونه در دانشگاه تبریز

تبریز - خبرگزاری مهر: نمایشگاه خیریه عیدونه در دانشگاه تبریز برپا شد.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، مدیر امور فرهنگی و فعالیتهای فوق برنامه دانشگاه تبریز صبح امروز در مراسم افتتاح این نمایشگاه گفت: تشویق دانشجویان و دانشگاهیان برای مشارکت مستقیم در فعالیت‌های خیریه هدف اصلی برپایی این نمایشگاه است.

دکتر ابراهیم اقبالی عنوان کرد: کمک های جمع آوری شده این نمایشگاه برای برگزاری کلاس های آموزشی، برپایی اردوها و برنامههای تفریحی برای کودکان بیسرپرست و بدسرپرست، ایجاد فضای شاد و اهدای کمکهای فرهنگی به کودکان مبتلا به سرطان، طرح غنیسازی کتابخانههای مدارس محروم شهر تبریز و فنآموزی به جوانان نیازمند هزینه خواهد شد.

وی افزود: در این نمایشگاه 14 غرفه از جمله معرفی کانونها، غرفه خطاطی و کاریکاتور، غرفه مسابقه ، غرفه تئاتر، غرفه IT، غرفه کارت پستال، غرفه عیدونه، غرفه شما، غرفه آشپزی ، گل و شمع برای بازدید علاقمندان دایر شده است.

به گفته اقبالی این نمایشگاه، از سوی کانون دانشجویی آیینه دانشگاه تبریز با همکاری کانون چترسبز دانشگاه علوم پزشکی تبریز برپا شده است.

گفتنی است، نمایشگاه مذکور به مدت 5 روز از ساعت 12 الی 18 برای بازدید علاقمندان دایر است.

کد خبر 847003

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha