پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۰ اسفند ۱۳۸۷، ۱۰:۴۹

نایب رئیس بلژیکی IFIUS:

تمرکز ویژه‌ای روی کشورهای اسلامی داریم/ ایران شانس میزبانی دارد

تمرکز ویژه‌ای روی کشورهای اسلامی داریم/ ایران شانس میزبانی دارد

"پیتر وو بوون" نایب رئیس بلژیکی فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های بین دانشگاهی جهان گفت: گسترش فعالیت‌های این فدراسیون در کشورهای اسلامی و عضویت آنها در IFIUS هدف اصلی ماست.

به گزارش خبرنگار مهر، نایب رئیس بلژیکی فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های بین دانشگاهی جهان (IFIUS) که به منظور شرکت در جلسه هیئت رئیسه این فدراسیون به ایران سفر کرده است تصریح کرد: IFIUS فعالیت‌های خود را در 5 منطقه جهانی خلاصه کرده است که در این بین کشورهای اسلامی اولین ناحیه را به خود اختصاص داده‌اند. ضمن اینکه دیگر کشورهای آسیایی، آمریکا و اروپا دیگر بخش‌های فعالیت‌های ما را در خود گنجانده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: امروز 25 تیم از اروپای شرقی، 25 تیم  از اروپای غربی و 6 تیم از آمریکا عضو فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های بین دانشگاهی جهان هستند. در حال حاضر کشورهای آسیایی هدف اصلی ما برای عضویت در IFIUS هستند. اما بیشتر از آن به کشورهای اسلامی، گسترش فعالیت‌ها در آنها و عضویت رسمی در IFIUS فکر می‎کنیم. فکر می‌کنم شرایط برای عضویت 48 کشور اسلامی فراهم باشد.

پیتر وو بوون یادآور شد: خوشبختانه از زمانی که بهرام قدیمی به عنوان رئیس فدراسیون بین‌المللی ورزش‎های بین دانشگاهی جهان انتخاب شدند تحولی بزرگ در زمینه فعالیت کشورهای اسلامی ایجاد شده است. وی تمرکز ویژه‏ای روی کشورهای اسلامی داشتند و به نوعی دیگر اعضای هیئت رئیسه را هم به سمت توجه به این تمرکز هدایت کردند.

نایب رئیس فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های بین دانشگاهی جهان به دیگر اهداف این فدراسیون اشاره کرد و گفت: باید بتوانیم به تدریج با سازمان‌های بزرگ جهانی ارتباط برقرار کنیم. فیزو یکی از نهادهای فعال در سطح جهان است که قصد داریم زمینه همکاری‌های خود را با آن گشترش دهیم.

وو بوون در مورد تاثیر ایرانی بودن رئیس فدراسیون بین‌المللی ورزش‎های بین دانشگاهی جهان در گسترش فعالیت‌های این فدارسیون و تغییر نوع نگرش جهانیان نسبت به ایران اظهارداشت: به هر حال دکتر قدیمی پدرخانواده است. تا آنجا که من می‌دانم برخورد خصمانه بسیاری از کشورها با ایران جنبه سیاسی دارد. اما تا آنجا که می‌دانم مردم کشور من احساس دوستانه و خوبی نسبت به ایرانی‌ها دارند. باید در خصوص دیگر کشورها و برخورد آنها با ایران هم معتدل فکر کرد.

وی افزود: به خصوص با انتخاب اوباما باید منتظر تغییرات گسترده در منطقه و در نهایت تغییر برخورد با ایران باشیم. همان طور که وزیر امورخارجه آمریکا از ایران دعوت کرد تا برای حل بحران افغانستان همکاری کند.

نایب رئیس فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های بین دانشگاهی جهان در مورد حضور احتمالی ورزشکاران غزه در رقابت‌های این فدارسیون گفت: سیاسیت ما گسترش روابط با همه کشورهاست. ورزشکاران همیشه در بسیاری مسائل حتی حل مشکلات سیاسی پیش قدم بوده‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر، یازدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ورزش‌های بین دانشگاهی جهان طی روزهای 20 تا 24 مهرماه (12 تا 16 اکتبر) به میزبانی دانشگاه کاتولیک دل ساکرو میلان برگزار می‌شود. والیبال، فوتبال، گلف، فوتسال، بسکتبال رشته‌های شرکت‌کننده در این مسابقات هستند.

پیتر وو بوون در مورد تعداد شرکت‌کنندگان در این دوره از بازی‎ها تصریح کرد: 64 تیم در دو بخش مردان و زنان با هم به رقابت خواهند پرداخت. البته قرار است برای دوره آتی این مسابقات رشته‌های انفرادی را هم شرکت دهیم.

وی در مورد احتمال میزبانی ایران برای دوره‌های آتی  مسابقات بین‌المللی ورزش‎های بین دانشگاهی جهان گفت: بنا به درخواست‎های مختلف میزبانی این مسابقات تا سال 2016 رزرو شده است. اما در هر صورت همه کشورها این شانس را دارند که روزی برگزارکننده این رقابت‌ها باشند. ایران هم از این قاعده مستثنی نیست. 

کد خبر 847028

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha