به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازاداره کل روابط عمومی وزارت راه وترابری ، حمید بهبهانی که در مراسم افتتاح چهار پروژه راه و ترابری استان گیلان با حضور نماینده ولی فقیه در استان ، نمایندگان مجلس و دیگر مسئولان استانی ، سخن می گفت، زمان بهره برداری کامل آزاد راه ر شت - قزوین را تابستان سال آینده اعلام کرد و افزود: فقط 11 کیلومتر از این آزاد راه به دلیل مشکل تملک باقی مانده است.
وزیر راه و ترابری در جمع مردم رودبار سفر خود را حامل پیام رئیس جمهور به مردم گیلان عنوان کرد و افزود: حامل اخبار خوبی از طرف رئیس جمهور به مردم گیلان هستم و اینک از این به بعد راه آهن رشت - انزلی - آستارا با مشارکت روسها ساخته می شود.
وی اظهار داشت: خبر دوم رئیس جمهور این است که راه آهن استارا- رشت - ساری - گنبد باید در اسرع وقت اجرایی شود و برای این منظور با سرمایه گذاری خارجی مذاکره کرده ایم.
بهبهانی احداث آزاد راه آستارا- رشت- ساری - گنبد - مشهد را از برنامه های وزارتخانه عنوان کرد که با دستور رئیس جمهور پیگیری می شود.
وزیر راه و ترابری تصریح کرد: راه پونل - خلخال - میانه به اروپا نیز در دستور برنامه های وزارتخانه قرار دارد.
نظر شما