پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۰ اسفند ۱۳۸۷، ۱۶:۲۳

بخش بهداشت به تنهایی توان کنترل بیماری سل را ندارد

بخش بهداشت به تنهایی توان کنترل بیماری سل را ندارد

گرگان - خبرگزاری مهر: رئیس مرکز بیماریهای واگیردار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور گفت: سل یک بیماری اجتماعی است که بخشهای بهداشتی به تنهایی از پس کنترل آن برنمی آیند و کنترل آن نیازمند حمایت تمام بخشهاست.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، محمدمهدی گویا ظهر سه شنبه در همایش کشوری سل در گرگان افزود:  انتظار داریم هر چه به تعداد بیماران افزوده می شود به همان نسبت از تعداد بیماران قبلی کاسته شود.

وی اظهار داشت: برای کنترل بیماری سل چیزی کم نداریم و کاهش شمار مبتلایان این بیماری امری شدنی است و برای دستیابی به این هدف باید بیماران را شناسایی کنیم و هرچه زودتر این کار انجام شود، درمان موثرتر صورت می گیرد.

به گفته گویا، سل ننگ نبوده بلکه یک بیماری درمانپذیر بوده که درمان آن به صورت رایگان در کشور صورت می گیرد.

رئیس مرکز بیماریهای واگیردار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور بیان داشت: برای تشخیص زودتر این بیماری باید آزمایشگاه مناسب در نقاط مختلف کشور گسترش یابد و کیفیت ارئه خدمات را نیز ارتقاء دهیم.

شهریار سمنانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان نیز گفت: گلستان از جمله استانهایی بوده که شیوع سل در آن بسیار بالا است، و این بیماری با فقر و محرومیت ارتباط تنگاتنگی دارد.

وی افزود: بیماری که دچار فقر شود و بیکار باشد در معرض ابتلاء به این بیماری قرار می گیرد و یک دستگاه به تنهایی نمی تواند این بیماری را کنترل کنید.

سمنانی به وجود 648 بیمار مبتلا به سل در استان اشاره و خاطرنشان کرد: علیرغم شیوع بالا، روند ابتلاء به بیماری سل در گلستان روبه کاهش است.

به گفته شهریاری، با توجه به هم مرز بودن با کشور ترکمنستان تفاهنامه ای برای کنترل این بیماری با این کشور امضاء شد و کشور تاجیکستان نیز از طرح DOTS استقبال کردند.

کد خبر 847250

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha