به گزارش خبرنگار مهر در کرج، کریم چناری صبح چهارشنبه در جمع مدیران شهرستان کرج اظهار داشت: ارتقا سازمانی اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی غرب استان تهران در دستور کار قگرفته و هرچه سریعتر این امر باید تحقق پیدا کند.
وی افزود: در حال حاضر این سازمان به مرکزیت کرج در حال خدمات رسانی به گردشگران، هنرمندان صنایع دستی، علاقمندان به میراث فرهنگی و شهروندان است و باید با افزایش حیطه وظایف و اختیارات و اعتبارات قدرت مانور در شهرستان های غرب استان تهران افزایش داد.
این مسئول خاطرنشان کرد: همچنین یکی از روستاهای بخش آسارا به زودی به عنوان شهر معرفی شده و شهرداری و سایر دستگاه های مربوطه در این شهر مستقر می شود.
وی عنوان کرد: امید می رود با ارتقا ساختاری این روستا به شهر هرچه سریعتر بخشی از مشکلات ساکنان این منطقه و بسیاری از مسافران و گردشگران که از این روستاها و جاده زیبای چالوس استفاده می کنند، برطرف شود.
نظر شما