پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ اسفند ۱۳۸۷، ۱۶:۴۰

90 درصد طرحهای بزرگ بنگاههای اقتصادی زودبازده گلستان موفق بودند

گرگان - خبرگزاری مهر: دبیر کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری گفت: 90 درصد طرح های بزرگ که از محل بنگاههای زودبازده اقتصادی تسهیلات دریافت کردند توفیق داشته اند.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، محمدرضا ربیعی ظهر چهارشنبه در ستاد سرمایه گذاری استان افزود: تاکنون در استان هفت هزار و 600  میلیارد ریال در بانکهای عامل قرارداد منعقد شده که از این میزان شش هزار و 800  میلیارد ریال به متقاضیان پرداخت شده است.

وی اظهار داشت: تمامی طرحهای به بهره برداری رسیده از محل تسهیلات بنگاههای زودبازده اقتصادی مورد بازدید قرار می گیرند.
 
ربیعی با تاکید بر اینکه نظارت بر طرحهای به بهره برداری شده باید مستمر، دقیق و هدفمند باشد، خاطرنشان کرد: نتایج به دست آمده از این بازدیدها در رفع مشکلات مجریان طرح های بنگاههای زودبازده موثر خواهد بود.
 
رئیس سازمان کار و امور اجتماعی گلستان بیان داشت: طرح تمام شماری در چهار استان کشور از جمله گلستان به صورت پایلوت در حال اجرا است و بخشهای مختلف باید همکاری لازم داشته باشند.

وی یادآورشد: 79 درصد تعداد طرحهای بنگاههای زودبازده اقتصادی خوداشتغالی بوده است در حالی که همین میزان کمتر از 15 درصد تسهیلات را به خود اختصاص می دهند.

کد خبر 847979

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha