به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، محسن رضایی عصر پنج شنبه در همایش چشم انداز ایران در افق 1404در تبریز افزود: سند چشمانداز 1404 شامل دو مرحله دولت سازی و جامعه سازی است اما در حال حاضر حلقه مفقودی ایران جامعهسازی است.
وی با اشاره به شروع برنامهریزی سند چشمانداز 1404 از سال 84 اظهار داشت: سند چشمانداز میخواهد برنامهریزیها را از حالت انفعالی به یک فرصت سازی تبدیل کند.
محسن رضایی تصریح کرد: سند چشم انداز 1404 پاسخی برای یک سوال ملی است که علل پیشرفت در بخشی از اداره جامعه و علل عدم پیشرفت در بخشهای دیگر جامعه را بررسی میکند.
وی با اشاره به موفقیتهای سیاسی، نظامی، دفاعی و امنیتی کشور در سالهای اخیر ادامه داد: ایران از لحاظ ثبات و امنیت در منطقه مقام اول دارد و در جهان در بین 10 کشور برتر جای گرفته است.
رضایی با بیان اینکه جمهوری اسلامی در ناامنترین منطقه جهان امنیت را برای شهروندانش تامین کرده در عین حال گفت: با وجود کسب موفقیتهای مختلف طی سالهای اخیر، پیشرفت قابل قبولی در بخشهایی چون صنعت، اقتصاد، تولید علم و فناوری نصیب کشور نشده است.
به گفته وی، رتبه ایران از این لحاظ نه در منطقه و نه در دنیا چندان مناسب نیست اما یقین داریم با عزم و همت بلند، این شکاف را پر خواهیم کرد.
رضایی با اشاره به طرح مباحثی در خصوص دلایل ارائه سند چشم انداز یادآور شد: سند چشمانداز برای پاسخگویی به نیازها و اینکه چرا ما در بخشی از اداره کشور و جامعه پیشرفت کرده ولی در بخش دیگری عقب هستیم، تدوین شده است.
وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت تمام نقاط کشور در اجرای سند چشم انداز 20 ساله تاکید کرد: در این راستا باید نگاه دولت به سراسر کشور دوخته شده و سطح تعاملات برای 70 میلیون نفر جمعیت اختصاص یابد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، شمالغرب کشور را از پایه های اصلی ساختن ایران 1404 خواند و افزود: برای توسعه استان های کشور به طور عادلانه، تدوین سند چشمانداز برای استانها و طراحی نهاد متولی ناظر بر حسن اجرای برنامه 20 ساله ضروری است.
رضایی با تاکید بر لزوم استفاده از شیوه های نوین مدیریتی برای اجرای بهینه سند چشم انداز توسعه گفت: ما باید به دنبال راهی باشیم که شکاف تئوری و فناوری را حل نماید و آن راه راهی جز مدیریت نوین در عرصه اقتصادی نیست.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز نیز در این مراسم ضمن تشریح اهداف این همایش منطقهای چشمانداز ایران در افق 1404 گفت: این همایش با هدف تبیین اهداف سند چشمانداز و معرفی و آشنایی عمومی افراد جامعه با برنامهها و سیاستهای دولت نهم با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار میشود.
عزیز جوانپور افزود: 73 مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده که از این تعداد 53 عنوان برای چاپ در کتاب همایش و 12 عنوان مقاله برای ارائه در جلسه همایش تنظیم شده است.
نظر شما