پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۵ اسفند ۱۳۸۷، ۱۲:۰۲

غرامت سوء رفتارهای شخصیتهای دینی آمریکا رو به افزایش است

غرامت سوء رفتارهای شخصیتهای دینی آمریکا رو به افزایش است

براساس گزارش سالانه کنفرانس اسقفهای کاتولیک آمریکا غرامت سوء رفتارهای شخصیتهای دینی کلیسای کاتولیک در آمریکا همچنان رو به افزایش است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، کلیسای کاتولیک روم در ایالات متحده از سال 1950 تا کنون بیش از 6/2 میلیارد دلار در حل و فصل مناقشات و هزینه های مربوط به سوء رفتارهای کشیشان کاتولیک و آزار جنسی کودکان توسط آنها پرداخت کرده است.

این نوع هزینه ها برای مناطق اسقفی و فرقه های مذهبی کاتولیک در سال 2008 حدود 29 درصد کاهش داشته و به رقم 436 میلیون دلار رسیده اما نرخ غرامت های پرداخت شده از سوی کلیسای کاتولیک رم در سال 2007 بسیار بالا بوده است، چرا که در آن زمان محدوده سراسقفی لس آنجلس 660 میلیون دلار برای حل و فصل به حدود 500 نفر شاکی پرداخت کرد. این رقم بزرگترین غرامت در یک محدوده کلیسایی در آمریکا توصیف شده است.

مری پاتیر از مرکز تحقیقات کاربردی در دانشگاه جورج تاون که آماری را در رابطه با ادعاها و هزینه های هرسال کلیسای کاتولیک آمریکا تنظیم می کند، اظهار داشت : هزینه های کلی هنوز هم بسیار بالا است.

اتهامات جدید هنوز هم با گذشت هفت سال از رسوایی های بوستن ادامه دارد. این بحران تمرکز ملی و بین المللی را بر کلیسای کاتولیک و مشکل کودک آزاری کشیشهای آن گذاشت.

دیوید کلوهسی مدیر ملی شبکه نجات یافتگان سوء استفاده های کشیشان گفت: این مسئله مستدل است که قربانیان تنها زمانی از اتفاقی که برایشان رخ داده صحبت می کنند که توانایی این کار را دارند.

تعداد شکایتها سال گذشته 16 درصد افزایش یافته و به 803 نفر رسیده است و چون سالهای گذشته تقریبا تمام موارد جدید از سوی بزرگسالانی مطرح شده که اظهار داشتند چندین دهه پیش زمانی که کودک بودند مورد آزار جنسی قرار گرفتند. مناطق کلیسایی و فرقه ها مسیجی مدعی شده اند که 98 مورد از این اتهامهای جدید غیرقابل اثبات هستند.

بیشتر متهمان گذشته، ناپدید شده و یا کشیش بودن را رها کرده اند.

این آمار بخشی از گزارش سالانه کنفرانس اسقفهای کاتولیک آمریکا است که در رابطه با امنیت کودکان در مناطق اسقفی آمریکا نوشته شده است.

کد خبر 849074

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha