پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۵ اسفند ۱۳۸۷، ۱۰:۵۴

رئیس هیئت بیس ‌بال خراسان جنوبی انتخاب شد

رئیس هیئت بیس ‌بال خراسان جنوبی انتخاب شد

بیرجند - خبرگزاری مهر: طی مراسمی رئیس هیئت بیس ‌بال خراسان جنوبی انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، مدیرکل تربیت ‌بدنی خراسان جنوبی عصر شنبه در مجمع عمومی هیئت بیس‌بال استان اظهار داشت: نخستین گام در این رشته و رشته‌ های دیگر معرفی و آگاه‌ سازی مردم و جوانان در مورد رشته‌ ها است. 

جعفر قدیری با بیان اینکه یک مسیر طولانی در خصوص هیئت بیس‌بال طی شده، افزود: در بعضی از هیئتها تعداد کاندیدای آن از دو یا سه نفر عبور نمی‌ کند.

نایب رئیس فدراسیون بیس‌بال نیز در این آیین بیان داشت: بیرجند شهر دانش، علم و معرفت است و فقدان شرایط و دور از دسترس بودن شاید یکی از مسائلی بوده که شهر بیرجند و استان خراسان جنوبی را در حاشیه قرار داده است.

محمدرضاعلی متذکر شد: امید است این استان در این رشته‌ ها جز سه تیم اول باشد و استان خراسان جنوبی در سالهای آینده جز برترینهای ورزشی قرار گیرد.

رئیس منصوب شده هیئت بیسبال خراسان جنوبی نیز در این جلسه عنوان کرد: این رشته سابقه تاریخی زیادی دارد و نسل جوان نسبت به این رشته بیگانه هستند و کار هیئت بررسی این رشته و معرفی آن به جوانان است.

سعید حسین ‌آبادی بر اعزام مربیان به کارگاه ‌های مختلف تاکید کرد و یادآور شد: هماهنگی و تعامل تربیت بدنی و استانداری خراسان جنوبی برای تقویت رشته بیس بال استان ضروری است.

کد خبر 849245

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha