به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، درگاه یکتا ظهر پنج شنبه در کمیسیون عفو استان افزود: بیش از 50 مورد پرونده در این جلسه مطرح شد که با پیشنهاد عفو 40 مورد موافقت شده است.
وی اظهار داشت: این در حالی است که طی سال جاری بیش از ٢٥٠ پرونده مددجویان زندان گرگان در کمیسیون مطرح که با عفو و بخشش تعدای از آنها موافقت شده است.
به گفته درگاه، برای اعضاء کمیسیون عفو، اصلاح رفتار و شخصیت زندانیان بسیار حائز اهمیت است که این اعتماد مسئولیت زندان را دو چندان می کند و تمام سعی ما ارائه واقعیتها و حفظ اعتماد اعضاء کمیسیون عفو است.
رئیس زندان گرگان به برنامه های کاهش آسیبهای رفتار پرخطر در این زندان اشاره و عنوان کرد: اجرای این طرح موفقیت آمیز بوده و موجب کاهش برخی آسیبها در محیط زندان شده است.
رئیس کل دادگستری استان، دادستان دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان، مدیرکل زندانها، رئیس کل دادگاههای عمومی و انقلاب، معاون رئیس کل دادگستری استان و ناظر زندان در کمیسیون عفو عضویت دارند.
بیش از شش هزار مددجو در زندانهای گلستان به سر می برند.
نظر شما