به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمد رضا محسنی ثانی ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران افزود: مشهد مقدس به دلیل حضور ثامن الحجج و فضای ولایی شهر، محور توجه مجلسی ها بوده و هست.
نماینده مردم سبزوار در مجلس گفت: بیش از 80 درصد زائرین مرقد مطهر حضرت رضا (ع) مسافرین جاده ای هستند و بنابراین می توان نتیجه گرفت که شهرستان هایی که در مسیر مشهد قرار می گیرند می توانند در جهت افزایش ماندگاری زائر نیز نقش بسزایی ایفا کنند.
وی ضمن تاکید بر استفاده مناسب از ظرفیت های شهرستان های استان در توسعه صنعت گردشگری، ایستگاه های اقامتی موقت در حاشیه شهر ها را یکی از راه های فراهم نمودن آسایش برای زائرین عنوان کرد و افزود: اگر چه تمامی دست اندرکاران حوزه گردشگری تلاشهای خود را مبتنی بر این محور استوار می دانند اما هنوز وضعیت رضایت بخشی دیده نمی شود .
محسنی ثانی یکی از راه های افزایش ضریب ماندگاری زائر در مشهد را پیشبرد خدمات به سمت استفاده موثر از فناوری IT معرفی کرد و افزود: بی تردید محقق شدن این هدف با کاهش سرگردانی وصرف وقت بیهوده زائران، رضایت خاطر بیشتری را به دنبال دارد.
وی تصریح کرد: پذیرایی از حدود 30 میلیون زائر در سال بی شک یک اراده جمعی و یک عزم ملی را می طلبد که این حجم سنگین میهمان به خصوص در ایام پیک زائر را با برنامه ریزی های مدون زیر ساختی اداره کند.
وی با اشاره به حضور جمعیت 5 میلیونی زائر در عربستان خاطر نشان کرد: در کشور عربستان برای پذیرایی از این جمعیت بیش از پنج وزارتخانه تلاش های خود را معطوف به موضوع نموده اند و این در حالیست که جمعیت مذکور معادل 25 درصد زائران امام هشتم (ع) است.
محسنی ثانی تسهیلات رفاهی و پروژه هایی نظیر ضامن کارت را در راستای تحقق این اهداف مؤثر دانست و تاکید کرد: باید تمامی کوشش ها در جهت بهره گیری مؤثر زائر از زیارت استوار باشد.
وی گفت: نمایندگان مردم در مجلس از پروژه هایی نظیر پروژه ملی ضامن کارت که با هدف ارائه تسهیلات ویژه به زائرین امام هشتم (ع) گام بر می دارند حمایت می کنند.
نظر شما