پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۴ فروردین ۱۳۸۸، ۱۶:۴۹

ساخت راه آهن ایران، ترکمنستان و قزاقستان شتاب بیشتری یابد

گرگان ـ خبرگزاری مهر: سفیر ترکمنستان در ایران خواستار شتاب بیشتر در احداث خط آهن بین سه کشور ایران، ترکمنستان و قزاقستان شد.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، احمد قربانوف ظهر سه شنبه در دیدار با استاندار گلستان در استانداری این استان افزود: این خط آهن در توسعه مناسبات و تبادلات بین این کشور ها تاثیر بسزایی دارد و هرکشور باید در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهد.

وی اظهار داشت: احداث این خط آهن سراسری موجب می شود تا میزان مبادلات کالا بین کشورهای منطقه گسترش چشمگیر ییابد.

وی ایجاد کنسولگری، ایجاد دفتر بازگانی و مراکز توزیع و خرید و فروش تولیدات دوکشور از دیگر نیازمندیها برشمرد و خواستار توجه ویژه در این زمینه ها شد.

یحیی محمودزاده استاندار گلستان نیز در این دیدار گفت: همکاری و مناسبات دوجانبه بین این استان و ترکمنستان باید گسترش یابد و برنامه ریزی در این بخش الزامی است.

وی افزود: ایجاد کنسولگری ترکمنستان در این استان می تواند روند روبه رشد توسعه مناسبات دو منطقه را گسترش چشمگیری دهد.

وی اظهار داشت: تاسیس این کنسولگری موجب تسهیل در امور صدور ویزا و رفع برخی مسائل بازرگانی می شود و روند صادرات کالاها و خدمات را افزایش می دهد.

کد خبر 851936

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha