به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه القدس العربی، یک مسئول فلسطینی به این روزنامه چاپ لندن گفت : قرار است توافقات به عمل آمده بین دو جنبش حماس و فتح و دیگر گروه های فلسطینی چهارم ماه آتی میلادی با حضور "حسنی مبارک" رئیس جمهوری مصر ، "خالد مشعل" رئیس دفتر سیاسی حماس و " ابومازن" رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و همچنین سران دیگر گروه ها و نمایندگانی از دو کشور عربستان و سوریه با هدف تضمین اجرای این توافقنامه به امضا برسد.
این مسئول فلسطینی که یکی از وزیران تشکیلات خودگردان فلسطین است و نامی از وی دراین خبر برده نشده همچنین اعلام کرد : برخی مقامهای بلندپایه عربی نیز در این مراسم رسمی که در قاهره برگزار می شود، حضور می یابند.
در متن توافقنامه مذکور تاکید شده است که پست نخست وزیری به شخصیت مستقل و همچنین پستهای وزارتی مهم و کلیدی به اشخاصی مستقل از غزه و کرانه باختری برسد و دو جنبش حماس و فتح مسئولیت وزارتخانه هایی کم اهمیت تر را بر عهده بگیرند.
وی درادامه تاکید کرد : دور بعدی نشست گروه های فلسطینی در حقیقت نشستی است که در آن توافقات بر سر همه مسائل مطرح حاصل می شود و این توافقنامه به رسمیت شناختن اسرائیل از سوی حماس در مقابل موافقت آن با توافقنامه اوسلو را تضمین نمی کند.
این مسئول فلسطینی که چند روز پیش به ابوظبی رفته بود،خاطر نشان کرد : توافقنامه مذکور که از حمایت مصر، عربستان، سوریه و آمریکا برخوردار است در حقیقت مظهر وحدت ملی و تشکیل دولت توافقی و ملی است که ماموریت بازسازی غزه را برعهده می گیرد و جلوی مشکلات و رنجهای ملت فلسطین را خواهد گرفت و سازمان امنیتی را بازسازی می کند و آماده برگزاری انتخابات همزمان ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین و پارلمانی براساس قانون اساسی فلسطین می شود.
روز گذشته منابع خبری اعلام کردند : دور بعدی گفتگوهای ملی فلسطین به بعد از برگزاری سران عرب در دوحه موکول شد.
قرار است، نشست دوحه پایان مارس در دوحه برگزار می شود.
نظر شما