به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، حجت الاسلام احمد رضایی صبح شنبه در نشست تشکلهای دینی بیرجند بر شناسایی هیئت های مذهبی فعال بهعنوان رسالت اصلی تشکلهای دینی تأکید کرد و افزود: تشکلهای زیرمجموعه تبلیغات اسلامی استان شامل هیئت های مذهبی، کانونهای فرهنگی و مذهبی و انجمنهای اسلامی هستند.
وی با بیان اینکه نخستین کار تشکلهای دینی شناسایی تشکلهای فعال استان است، تصریح کرد: مرحله بعدی صدور مجوز برای هیئتهای مذهبی است که بعد از تشکیل کمیسیون و فرم های ویژه ای که در اختیار مسئولان قرار می گیرد، آغاز به کار می کنند.
مسئول تشکلهای دینی خراسان جنوبی با بیان اینکه بیش از 80 کانون مذهبی و تعدادی انجمن شناسایی شده و آغار به کار کرده اند، تصریح کرد: در هر بخش از تشکلها، گردهماییهای سالانه ای به صورت استانی و با حضور سخنرانان متخصص و مجرب به مدت دو تا سه روز برگزار می شود.
حجت الاسلام رضایی با اشاره به فعالیت مداحان افزود: دورههای آموزشی برای مداحان برگزار شده و کتابخانه تخصصی نیز در اختیار آنها قرار گرفته است و جلسه ماهانه در سه سطح برگزار می شود.
کارشناس امور فرهنگی بانوان اداره کل تبلیغات اسلامی استان نیز گفت: طرح شناسایی خواهران مبلغ از سال 84 انجام و به طور جدی تا سال 87 دنبال شد.
فاطمه همتی با بیان اینکه تاکنون حدود 150 کارشناس علوم حوزوی و معارف اسلامی و خواهران سطح یک علوم حوزوی نام نویسی کرده اند، اظهار داشت: چهارم اردیبهشت سال جاری برای شرکت کنندگان آزمون کتبی احکام، اطلاعات عمومی و آزمون شفاهی قرائت قرآن و نماز، خطابه و سخنوری برگزار می شود.
وی یکی از اهداف این طرح را شناسایی فارغ التحصیلان حوزوی و یا در حال تحصیل ساکن روستا دانست و گفت: با شناسایی قابلیت ها و ظرفیتهای این خواهران آنها به عنوان نماینده و رابط فرهنگی در روستاها فعالیت دارند.
کارشناس امور فرهنگی بانوان اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی در خصوص مرثیه خوانان سنتی استان نیز اظهار داشت: طرح شناسایی زنان مرثیه خوان از سال گذشته در استان اجرا شده است.
همتی خاطرنشان کرد: برای ارتقای فرهنگی و مقابله با تهاجمات فرهنگی غرب و خرافات رایج در جامعه و پاسخگویی به نیاز زنان کلاس های احکام، اخلاق در عزاداری ها، شبهات وارده در مرثیه خوانی و سیره و شناخت زندگی فاطمه زهرا (س) برگزار شده است.
نظر شما