به گزارش خبرگزاری مهر، سرمربی تیم ملی فوتبال ژاپن پس از پیروزی یک بر صفر روز شنبه تیمش برابر بحرین در مرحله مقدماتی جام جهانی گفت : " می خواهم از بازیکنانم برای تلاش زیادی که تا آخر بازی کردند تشکر کنم".
اوکادا ادامه داد: " می دانستیم که برابر بحرین بازی سخت خواهد بود و نمی توانیم به راحتی سه امتیاز آن را بدست آوریم. متاسفانه ما همیشه نمی توانیم دور هم جمع شویم و همه بازیکنان را در اختیار داشته باشیم".
سرمربی تیم ملی فوتبال ژاپن در ادامه خاطر نشان کرد: " حالا کیفیت کار را بالاتر برده ایم و تیم قویتری شده ایم".
اوکادا تاکید کرد: " دوست داشتم از روی یک کار گروهی و تمرین شده گل بزنیم که همین اتفاق افتاد. از این به بعد توقع دارم که تیم با همین کیفیت به کار ادامه دهد تا به هدف خود برسیم. من هیچ تغییری در این تیم بوجود نمی آورم".
تیم ملی فوتبال ژاپن با این پیروزی 11 امتیازی شد و در صدر گروه نخست مرحله مقدماتی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی در قاره آسیا قرار گرفت.
نظر شما