به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس مسعود نعمتاللهی گفت: با توجه به بارش شدید برف و باران و لغزندگی و آب گرفتگی برخی معابر ستاد مدیریت بحران برف از ساعات اولیه صبح امروز در مرکز کنترل ترافیک تشکیل شده تا با همکاری و هماهنگی ارگانهای ذیربط و مناطق 22گانه شهر وضعیت تحت کنترل قرار گیرد و مشکلات به وجود آمده هر چه سریعتر رفع شود.
وی تصریح کرد: خوشبختانه از صبح امروز تاکنون در هیچیک از معابر شهر ترافیک به وجود نیامده، اما با توجه به افزایش بارش برف و باران احتمال افزایش ترافیک در ساعات آینده وجود دارد. به همین دلیل در تلاشیم با رفع آب گرفتگی معابر و شن و نمک پاشی در معابری که دچار لغزندگی شده یا خواهند شد، مانع از شکل گیری ترافیک و تصادفات شویم.
نعمتاللهی با بیان اینکه از ابتدای روز تاکنون هیچ تصادفی در شهر رخ نداده گفت: به دلیل بارش یکباره برف و بارش و شدت گرفتن آن شاهد آب گرفتگی در برخی معابر شهر بودیم که بیشترین میزان آب گرفتگی در میدان فاطمی، میدان فردوسی، خیابان ولی عصر (عج) تقاطع توانیر، انقلاب تقاطع دروازه دولت، بزرگراه صیاد تقاطع رسالت، بزرگراه نواب تقاطع خیابان آذربایجان و میدان مادر مشاهده شد که نیروی های خدمات شهری در حال رفع آب گرفتگی این معابر هستند.
مدیر مرکز کنترل ترافیک شهر تهران خاطرنشان کرد: در مناطقی که به دلیل بارش برف معابر دچار لغزندگی شده اند نیز عملیات شن و نمکپاشی در حال انجام است که مناطق یک و چهار به دلیل حجم انبوه بارش در اولویت قرار دارند.
نظر شما