به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره،این کنفرانس حقوقی با هدف جلب حمایتهای بین المللی برای پیگرد و محاکمه مقامهای رژیم صهیونیستی به اتهام ارتکاب جنایات جنگی در جریان جنگ اخیر بر ضد نوار غزه برگزار شد.
وزارت امور خارجه مالزی و موسسه ضد جنگ مالزی از برپا کنندگان این کنفرانس بودند که در حاشیه آن نمایشگاه عکسی از ویرانگری و قربانیان بمبهای فسفری که صهیونیستها در جنگ 22 روزه بر ضد نوار غزه بر روی مردم بی دفاع آن ریختند،برپا شد.
خاخام یعقوب وایز از یهودیان مخالف رژیم صهیونیستی تاکید کرد اسرائیل در جنگ اخیر بر ضد نوار غزه مرتکب جنایات جنگی شد و همه جهانیان دیدند که چگونه اسرائیل سلاحهای شیمیایی و فسفری استفاده کرد و غیرنظامیان را به طور بی هدف می کشت و این جنایات نباید بدون مجازات باشد.
در پی جنگ ویرانگر اخیر رژیم صهیونیستی بر ضد نوار غزه،درخواستها برای محاکمه سران جنایتکار این رژیم به جرم ارتکاب جنایات جنگی بر ضد مردم غزه همچنان ادامه دارد و فعالان و جمعیتهای حقوقی برای جمع آوری مدارک و اسناد با هدف محکوم کردن صهیونیستها ادامه می دهند.
در حملات 22 روزه رژیم صهیونیستی به نوار غزه بیش از 1300 فلسطینی شهید و بیش از 5300 نفر دیگر زخمی و هزاران واحد مسکونی تخریب شد.

شرکت کنندگان در کنفرانس حقوقی در پایتخت انگلیس بر ضرورت محاکمه سران رژیم صهیونیستی به جرم ارتکاب جنایات جنگی در جنگ 22 روزه بر ضد نوار غزه تاکید کردند.
کد خبر 853508
نظر شما