به گزارش خبرنگار مهر در اردبیل، این ترافیک سنگین خودرو با توجه به افزایش سفرهای برونشهری در روز طبیعت ایجاد شده و شامل تمام محورهای خروجی استان اردبیل میشود.
هم اکنون جز محور اردبیل ـ آستارا محورهای اردبیل ـ سرعین، اردبیل ـ خلخال و جاده های منتهی به شمال استان نیز با ترافیک سنگین روبرو بوده و تردد مسافران در این مسیرها به کندی جریان دارد.
در حال حاضر محور اردبیل ـ آستارا و گردنه حیران با ترافیک بیش از 30 کیلومتری همراه بوده و ورودی شهر توریستی سرعین نیز از ترافیک سنگین برخوردار است.
در این خصوص فرمانده پلیس راه استان اردبیل به خبرنگار مهر اظهار داشت: ترافیک خودرو در محور اردبیل – آستارا و گردنه حیران بسیار شدید بوده و با حجم گسترده رانندگان و مسافران همراه است.
علی جباری با بیان اینکه ما پیشبینیهای لازم را برای رفع ترافیک در محورهای مواصلاتی استان بکار برده بودیم، افزود: اما استقبال مسافران و افزایش بیش از حد تردد در این محورها از پیشبینی ما بیشتر بود.
وی با اشاره به اجرای محدودیتهای ترافیکی در محورهای استان که از صبح امروز آغاز شده ابراز داشت: بر همین اساس، هم اکنون تردد هرگونه وانتبار، کامیون و موتورسیکلت در محور اردبیل - سرعین ممنوع شده است.
فرمانده پلیس راه استان اردبیل در ادامه خواستار همکاری رانندگان با مامورین پلیس راه استان شد و گفت: ترافیک محور اردبیل ـ آستارا تا ساعاتی دیگر روانتر خواهد شد، اما احتمال می رود از عصر امروز مجددا با ترافیک سنگین روبرو شویم.
وی در پایان از برخورد جدی با رانندگان حادثه ساز خبر داد و خاطر نشان کرد: رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی، حفظ آرامش و توقف نکردن در کناره جاده برای تمام خودروها الزامی بوده و با متخلفان به شدت برخورد خواهد شد.
نظر شما