رمضان نادری در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار مهر در سنندج اظهار داشت: در ایام تعطیلات عید سال جاری و به دلیل وقوع تصادفات مختلف متاسفانه 21 نفر کشته شده اند.
وی ادامه داد: در طول این 14 روز تعداد 141 مورد تصادف در جاده های استان کردستان اتفاق افتاده که 7 تصادف منجر به فوت بوده و متاسفانه 21 نفر در جریان این تعداد تصادف جان خود را از دست داده اند.
رئیس پلیس راه استان کردستان افزود: از میان کل تصادفات به وقوع پیوسته در استان 22 فقره نیز تصادف جرحی بوده که بیش از 34 نفر مجروح شده که وضعیت بعضی از مجروحین نیز وخیم و نگران کننده است.
نادری عنوان کرد: در تعطیلات نوروز سال گذشته در مجموع تعداد 138 تصادف در جاده های استان کردستان به وقوع پیوسته بود که در سال جاری این میزان به 141 مورد افزایش داشته در حالی که تعداد کشته شدگان نیز افزایش قابل توجهی داشته است.
وی با اشاره به توقیف بیش از یک هزار 400 وسیله نقلیه متخلف در جاده های استان کردستان خاطرنشان کرد: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته و همچنین در راستای جلوگیری از وقوع تصادفات ناگوار بیش از یک هزار و 400 وسیله نقلیه متخلف در جاده های استان توقیف شده اند.
رئیس پلیس راه استان کردستان در پایان گفت: این وسایل به دلیل تخلفات مخاطره آمیز رانندگان آنها توقیف شده و مطابق قوانین راهنمایی و رانندگانی با آنها برخورد خواهد شد.
نظر شما