پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۵ فروردین ۱۳۸۸، ۱۲:۴۵

توافق جدید تهران – کاراکاس /

شرکت مشترک نفتی ایران و ونزوئلا تاسیس می شود

شرکت مشترک نفتی ایران و ونزوئلا تاسیس می شود

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران از توافق جدید تهران و کاراکاس برای ایجاد یک شرکت مشترک نفتی برای حمل نفت خام و فرآورده های نفتی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد سوری در جمع خبرنگاران در تشریح جزئیات تشکیل شرکت مشترک کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و ونزوئلا برای حمل نفت خام و فرآروده های نفتی با بیان اینکه با سفر رافائل رامیرز وزیر نفت و انرژی ونزوئلا به تهران یک تفاهم نامه در این زمینه امضا شده است، بیان کرد: این شرکت کشتیرانی با سرمایه گذاری مشترک دو کشور ایجاد خواهد شد.

وی با اشاره به این موضوع که هم اکنون اساسنامه این شرکت تهیه شده است، تصریح کرد: قرار است به زودی برای این منظور یک دفتر مشترک در تهران و کاراکاس تاسیس شود.

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران هدف از تشکیل این شرکت مشترک نفتی را انتقال و صدور نفت خام و فرآورده های نفتی ونزوئلا به کشورهای آسیایی و اروپایی عنوان کرد و افزود: علاوه بر این، مقامات دو کشور برای حمل نفت و فرآورده های نفتی ما بین بنادر داخلی ونزوئلا هم به توافق رسیده اند.

سوری با بیان اینکه پیش بینی می شود حدود 500 هزار بشکه نفت خام ونزوئلا توسط این ناوگان مشترک کشتیرانی جابه جا شود، اظهار داشت: برای ایجاد این ناوگان کشتیرانی به 20 فروند کشتی نفتکش در دراز مدت نیاز خواهد بود.

وی با تاکید بر این موضوع که تلاش می کنیم دفاتر این شرکت کشتیرانی مشترک ظرف 6 ماه آینده در دو کشور ایجاد شود،تصریح کرد: بر اساس برآورده های صورت گرفته باید در سال اول حدود 400 میلیون دلار سرمایه گذاری توسط دو کشور انجام شود.

کد خبر 854249

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha