پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۵ فروردین ۱۳۸۸، ۱۸:۱۵

در پی بارندگی اخیر؛

10 میلیون مترمکعب آب در بندهای جنوب کرمان ذخیره شده است

کرمان - خبرگزاری مهر: معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی جنوب کرمان با اشاره به بروز بارندگیهای اخیر در این مناطق گفت: بیش از 10 میلیون مترمکعب آب در بندهای جنوب استان ذخیره شده است.

محمد افشار زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهار داشت: به دلیل عدم بارندگی در سال گذشته در مناطق جنوبی استان کرمان با کمبود منابع آبی مواجه بودیم که خوشبختانه با بارندگیهای اخیر در شهرستانهای جنوبی استان بیش از 10 میلیون مترمکعب آب در بندهای منطقه جیرفت و کهنوج ذخیره شده است.

وی تصریح کرد: بر اثر بارندگیهای روزهای گذشته مخزن پروژه های آب خیزداری منطقه جیرفت و کهنوج حدود 50 درصد آب گیری شده است و کمبود آب تا حدودی برطرف شده است .

وی با اشاره به خشکسالی سالهای اخیر در شهرستانهای جنوبی کرمان گفت: بارشهای روزهای اخیر تا حدود ناچیزی کم آبی را جبران می کند.

افشارزاده اضافه کرد: 250 مورد انواع بندهای مختلف در این مناطق وجود دارد که در صورت بارندگی در بالادست حدود 25 میلیون متر مکعب آب در این بندها ذخیره سازی می شود.

کد خبر 854464

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha